Velkommen til vores butik
Søg
Filters

KRONDYR

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

DYREFILET

Leder du efter en god vildtudskæring, så led ikke længere! Udskæringen her kommer fra krondyr, og har en klassisk vildtsmag og en dyb rød farve. Fileten er mør og mager, og nuancerne i smagen afhænger af dyrets føde i naturen. Krondyr jages fra 1. september til 31. januar, hvor det kan fås ferskt, mens at det resten af året kan købes fra frost.
225,00 DKK pr kg

DYRERYG

Dyreryg er en enorm smuk udskæring, og kan imponere de fleste. Udskæringen er meget stor, da den stadigvæk er på ben og er derfor flot på bål. Udskæringens placering siger sig selv, og det mørke røde kød og den vilde smag er lækker til rodfrugter, mørk øl, mørke bær eller en god flaske rødvin. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær varer at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren. Dyreryggen er afpudset og du skal derfor kun forholde dig til sølvscene, som er nem at fjerne.
180,00 DKK pr kg

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Udskæringen er skåret af dyrekølle, som er et magert men meget smagfuldt stykke kød. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær vare at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
235,00 DKK pr kg
Close