Velkommen til vores butik
Søg
Filters

SE ALT KØD

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
75,00 DKK pr kg

IBERICO PLUMA

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Vores iberico er 100% iberico, og du får derfor en autentisk oplevelse her. Pluma udskæringen er den mest berømte af alle de iberiske udskæringer, og er fra toppen af boven på grisen og er delikat som bøf, og er enormt saftig. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer cirka 1,1 til 1,2 kilo.
225,00 DKK pr Pakker

IBERICO SECRETO

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Secreto udskæringen er af flanken (skulderen) og er utroligt mør. Udskæringer fra 100% iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer mellem 0,95 til 1,1 kilo.
218,00 DKK pr Pakker

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
525,00 DKK pr kg

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
105,00 DKK pr kg

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK pr Stk

ARGENTINSK RIBEYE DEVESA PR KG

Argentiske ribeyes er kendt for sin mørhed og flotte mørke farve. Marmoreringen er helt i top, hvilket gør kødet enormt mørt og saftigt. Argentinske ribeyes er perfekt til både store bøffer og god til en helstegning.
345,00 DKK pr kg

VILDSVINEBOV

Denne udskæring betragtes ikke som en fin udskæring, men ligesom at østers og hummere engang var fattigmandskost, så kan man skifte mening. Boven har en enormt kraftfuld, dyb og saftig smag og er ret nem at tilberede, da den er pakket i net. Udskæringen er både god til brasering og gryderetter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Boven sælges hel og er fra frost.
78,00 DKK pr kg

DANSK HIMMERLAND RIBEYE

Ribeye fra Himmerland er 100 % dansk og er altid garant for kvalitet i højsædet. Ribeyen har en flot marmorering, som er med til at give dig en klassisk ribeye-oplevelse. Himmerland er et populært brand og alle deres udskæringer modnes i 12-14 dage efter opskæring. Kvægenes velfærd er i fokus hos Himmerland, og de udsættes ikke for lange og udmattende transporter. Derfor er Himmerlandskød altid danske kvæg, som er opdrættet og slagtet i Danmark.
265,00 DKK pr kg

OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

TØRSALTET BACON

For en hver baconentusiast er denne varer et must i køkkenet. Baconen er hel og tørsaltet, hvilket betyder, at du kan skære det i skiver, som du har brug for, og samtidig få en enorm umamismag i din mad. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end almindeligt bacon, og det sprutter også mindre på panden end almindelig bacon, fordi tørsaltningen trækker vandet ud af kødet.
85,00 DKK pr kg

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK pr Pakker

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
50,00 DKK pr Pakker

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

DYREFILET

Leder du efter en god vildtudskæring, så led ikke længere! Udskæringen her kommer fra krondyr, og har en klassisk vildtsmag og en dyb rød farve. Fileten er mør og mager, og nuancerne i smagen afhænger af dyrets føde i naturen. Krondyr jages fra 1. september til 31. januar, hvor det kan fås ferskt, mens at det resten af året kan købes fra frost.
225,00 DKK pr kg

GAMMELDAGS RULLEPØLSE

Den berømte og den berygtede gammeldags rullepølse, hvor både smagen og størrelsen er ud over det sædvanelige! Rullepølsen er gnedet godt ind i peber og smagen er kødfuld og yderst velsmagende. Den er slagternes favorit, og burde være på et hvert frokostbord med respekt for sig selv. Rullepølsen er fersk og sælges hel. Den vejer cirka 1,85 kilo.
222,00 DKK pr Stk

VILDSVINENAKKE

Udskæringen er perfekt til langtidsstegningn, og hvis du har tid nok, så kan du få den lækreste pulled pork ud af denne steg. Smagen er enormt kraftfuld, dyb og saftig og passer til ragout, steg eller pulled pork, alt efter tidsplan, personlige kompetencer og ambitionsniveau. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
70,00 DKK pr kg

DYRERYG

Dyreryg er en enorm smuk udskæring, og kan imponere de fleste. Udskæringen er meget stor, da den stadigvæk er på ben og er derfor flot på bål. Udskæringens placering siger sig selv, og det mørke røde kød og den vilde smag er lækker til rodfrugter, mørk øl, mørke bær eller en god flaske rødvin. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær varer at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren. Dyreryggen er afpudset og du skal derfor kun forholde dig til sølvscene, som er nem at fjerne.
180,00 DKK pr kg

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Udskæringen er skåret af dyrekølle, som er et magert men meget smagfuldt stykke kød. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær vare at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
235,00 DKK pr kg

VILDSVINEKØLLE UDEN BEN

En smuk og karakteristisk udskæring, som er opdrættet i Spanien. Køllen er ideel til langtidsstegning med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
120,00 DKK pr kg

VAGTLER MED BEN

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler kaldes også Jumbo vagtler og er med ben. Vagtler er nemme og hurtige at tilberede, og er enormt dekorative, da de holder deres flotte facon efter tilberedning. Vagtlerne er pakket 2 stk i en pakke og vejer 220 gram stykket og er fra frost.
30,00 DKK pr Pakker

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
60,00 DKK pr kg

GÅSEBRYST

Ikke den med flødeskummen, men den med næbbet. Gås burde man ikke kun spise til Mortensaften eller jul, det er en lækker spise, hvis den bliver tilberedt korrekt. Rids skindet lidt, gnub det med salt og peber og steg det med skindsiden ned ad på lav varme. Steg ikke brystet for meget, og sørg for at det er rosa i midten. Sådan får du den perfekte skind på dit bryst og en perfekt kerne. Vores gåsebryst sælges pr pakke med to bryst á 375-400 gram fra frost.
145,00 DKK pr Pakker

LAMMECULOTTE

Med hvidløg og rosmarin er denne udskæring en sikker, mør og saftig vinder. Denne udskæring kommer bagerst fra lammet og fungerer godt som steg. Den er nem at tilberede og tilmed hurtig. Der er fire culotter i en pose á 1,3-1,4 kilo, og de er fra frost.
240,00 DKK pr Pose

LAMMEKRONE

Som ordet beskriver, så er lammekrone det ypperste indenfor lam. Det er et lammesnit der er skåret vinkelret på rygsøjlen og inkluderer 16 ribben. De karakteristiske ben står smukt i enhver servering, og med en mørk glaze og noget underordnet tilbehør, så har du opskriften på en god menu! Fordi benene stadigvæk sidder på kødet får du en enormt smagfuld udskæring, der samtidig er mør. Udskæringen kommer med 16 ben i alt og er fra frost.
295,00 DKK pr kg

LAMMESKANK

Lammeskanken er fantastisk til braisering i ovn eller i gryde. Særligt langtidsstegning er anbefalelsesværdigt, da du får mest muligt smag for pengene her. Udskæringen er fra benet og har både knogle og marv, som er med til at give en fantastisk smag! Skankerne er pakket i poser med to stk i hver fra frost.
80,00 DKK pr Pakker

SVINEKÆBER

Svinekæber er en klassikker i det danske køkken, og en braisering med en mørk øl eller rødvin klæder denne udskæring. Svinekæber er enormt møre og har en meget intens og dyb kødsmag, som kan få de fleste kødelskere til at bede om en portion mere. Hvis du ejer en slow cooker eller en sous vide, så er det her helt klart en udskæring som du burde kaste dig over, da disse maskiner er lavet til udskæringer som denne. Hvis ikke du ejer sådan en, så frygt ej, lav varme i en gryde med rieligt væske kan også slå til! Svinekæberne pakkes i poser á 1 kilo og er fra frost.
69,50 DKK pr kg

FASAN KOK

Fasanen er den største vildtlevende fugl i Danmark og blev importeret fra Asien i 1562, hvor den fandt gode levevilkår i Danmark - på nær i jagtsæsonen. Fasanen har en meget klassisk vildt smag, og er en meget mager fugl. Hvis du ikke gider at fange din egen, eller du bare er træt af at spytte hagl under dine fasanmåltider, så er denne hele fasan en vinder! Den er klargjort, så du blot skal koncentrere dig om at tilberede den og en god sovs til. Fasanen sælges uden hoved, vinger, ben og indmad og vejer mellem 850-900 gram. Fasanen er fra frost.
60,00 DKK pr Stk

CONFITERET ANDELÅR

Confiteret andelår fra fritgående ænder er noget af det lækreste! Confit betyder, at det er konserveret, og lårene fås derfor på dåse. Tilberedningsmetoden gør, at lårene bliver utroligt møre og meget smagfulde, og du skal blot komme dem i ovnen til de er varme. Det er en sikker vinder i julen, men vi spiser den gerne året rundt! Dåsen vejer 1,35 kilo (725 i drænet vægt) og indeholder 4 andelår.
135,00 DKK pr Dåse

ZEBRASTEAK

Zebra er en mager og mør udskæring med en fyldig og sødlig smag. Det siges, at zebra smager af en vild udgave af hestekød, hvilket vi er helt enige i. Steaken er skåret fra stykkammen, hvilket er en lækker udskæring. Zebra er et sjovt og anderledes supplement til oksekød i dine retter. En steak pr pakke á 250 gram, fra frost.
135,00 DKK pr Pakker

ZEBRAKØLLE UDEN BEN

Vores zebrakølle sælges uden ben, og den passer derfor ind i de fleste ovne. Zebra smager af en mellemting mellem vildt og hest, og er et sjovt og anderledes supplement til oksekød. Kødet er magert, mørt og har en sødlig men fyldig smag. Stegen sælges hel og er fra frost.
250,00 DKK pr kg

GRILLPØLSER

Vores grillpølser fra Tyskland er en sommerfavorit som supplement til grillbøffen. Pølserne er blandt andet krydret med sennep og har aroma af røg som giver en dyb smag til kødet. Pølserne er lavet i naturtarm fra lam. Der er 31 styk i en pakke og én grillpølse vejer omkring 80 gram. I en pakke får du derfor 2,5 kilo grillpølser til din grill. God fornøjelse!
195,00 DKK pr Pakker

FRANKFURTER

Vores frankfurtere er på hele 148 gram og fra vores naboland Tyskland. Frankfurterne er krydret med sennep, selleri og aroma af røg og de er lavet i naturtarm fra svin. I en pakke får du 17 styk ferske frankfurtere klar til grillen.
195,00 DKK pr Pakker

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
100,00 DKK pr Stk

VILDSVINEKØLLE MED BEN

En smuk og karakteristisk udskæring fra Danmark, der har en dyb og karakteristisk vildsvinesmag. Køllen er ideel til langtidsstegning og tilberedning på ben med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
100,00 DKK pr kg

BISONSTEAKS

Bisonkød er magert, mørt og meget velsmagende. Udskæringen egner sig bedst til en medium/rare tilberedning, da det er ved denne tilberedning, at den forbløffende gode smag af vildt og bøf kommer til sin ret. Bison var en uddødende race indtil man i USA begyndte at opdrætte dem. De går frit på de amerikanske marker og lever udelukkende af de naturlige ressourcer der blandt andet består af Buffalo græs og 200 forskellige slags urter. Pakken vejer cirka 250 gram og indeholder 2 steaks. Varen er fra frost.
130,00 DKK pr Pakker

KÆNGURUSTEAK

Kænguruen - en australsk delikatesse - hopper frit rundt på Australiens kæmpe areal, hvor det lever af græs og urter. Kødet er magert og har en fin delikat vildtsmag. Kænguruen har været en vigtig fødekilde til aboriginerne i mange hundrede år, og de er til dels fredet den dag i dag. Fordi der ikke er mange dyr i fødekæden over kænguruen holdes bestanden i kontrol af certificerede jægere, der driver kontrolleret jagt på dyrene. Pakken vejer minimum 250 gram og indeholder 2 stk pr pakke. Varen er fra frost.
80,00 DKK pr Pakker

BRUNCHPØLSER

Brunchpølser befinder sig et sted mellem cocktailpølser og almindelige størrelses pølser. Vores brunchpølser er lavet på gris og er meget saftige med en let krydret smag. Der er 29 pølser á 35 gram ferske pølser i en pakke på i alt 1 kilo.
95,00 DKK pr kg

COCKTAILPØLSER FRA FRITGÅENDE GRIS

Cocktailpølser fra Nielsens Kød er lækre varer. De laver produkter af det, de kalder velfærdsgris, som handler om at give grisene et bedre og længere liv end den konventionelle svineavl gør i Danmark. Grisene er 100% antibiotikafri og lever udenfor i naturlige rammer hele deres liv. De vejer 15 gram, og der er 1 kilo ferske pølser i en pakke.
95,50 DKK pr kg

BRATWURST (RINGRIIDER )

Det her er pølsen der kan få en hver med vinterblege ben til at slå op med deres komplekser. Denne hvide ringridderpølse ser ikke ud af meget, men smagen er helt fantastisk krydret og afbalanceret. Pølsen består af rent kalve- og svinekød og kun det. Den er kogt på forhånd og er meget saftig , så man skal passe på, at den under stegningen ikke sprænger. Du får 7 pølser á 150 gram pr pakke ferske pølser på 1 kilo.
79,50 DKK pr Pakker

OSTEPØLSER

Ostepølserne er lavet af gris, ost og kærlighed. De er faste i konsistensen og har en perfekt krydret og afbalanceret smag. I en pakke finder du 4 styks á 70 grams ferske pølser - i alt 280 gram.
36,00 DKK pr Pakker

SPARERIBS

Vores forkogte spareribs er enormt smagfulde og saftige til dig der gerne vil have noget nemt på grillen. Du skal blot marinere ribbenene, så de får en lækker og karamelliseret overflade. Forkogte spareribs er som regel enormt grimme indtil de er marineret og klar til at blive spise, så frygt ej hvis du får dig et chok når du pakker varen ud. Udskæringen er fra frost og købes pr kilo.
45,00 DKK pr kg

KONGEKRABBE

Kongekrabbe er havets mægtigste spise og betragtes som enormt eksklusiv. Arten er invasiv og findes blandt andet på havbunden i Norge, hvor vi handler vores fra. Krabben har en let sødlig smag og er fin i strukturen, og den egner sig både godt til at koge eller grille i skallerne. Der findes mange tilberedningsmetoder på kongekrabbe, men vores favorit er klart på grillen og med smeltet smør med hvidløg og citron. En udskæring vejer omkring 1 kilo og består af 3 hele ben og en "arm" med klo, som er lidt kortere end benene. Krabben er frosset da den var fersk og er derfor ikke tilberedt.
750,00 DKK pr kg

BACON I SKIVER 2,5 KG

Den her bacon er også lidt bedre end andre typer bacon. Vi har fået produceret bacon specifikt til os, fordi vi kan lide vores bacon skåret lidt tykkere end almindeligt bacon. Den her bacon er kun bedre end vores anden bacon på et kilo, fordi den her er 2,5 kilo. Bon appétit!
195,00 DKK pr Pakker

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 30,00 DKK Max: 750,00 DKK
kr.30 kr.750
Close