Velkommen til vores butik
Søg
Filters

JAPANSKE KAMMUSLINGER

Produktnummer: 12940
Hvidvin, fløde, citron, dild - kun fantasien sætter grænser, når du skal tilberede kammuslinger. Kammuslinger er cremet og delikate, så vær opmærksom, når du tilbereder dem, at de ikke får for meget. Kammuslingerne er klargjorte for dig, så de er klar til tilberedning. Købes i poser á 1 kilo og er fra frost.
PR Pose
Tilgængelighed: På lager
Produkt specifikationer
LandSpanien
Produkt specifikationer
LandSpanien
Kunder der har købt denne vare købte også

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
pr Stk

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
pr kg
Close