Velkommen til vores butik
Søg
Filters

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Produktnummer: 1026
Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
525,00 DKK PR kg
Tilgængelighed: Vælg venligst vægten på din vare
*
+ -
Produkt specifikationer
LandSpanien
MærkeIBERICO
Produkt specifikationer
LandSpanien
MærkeIBERICO
Kunder der har købt denne vare købte også

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
105,00 DKK pr kg

IBERICO PLUMA

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Vores iberico er 100% iberico, og du får derfor en autentisk oplevelse her. Pluma udskæringen er den mest berømte af alle de iberiske udskæringer, og er fra toppen af boven på grisen og er delikat som bøf, og er enormt saftig. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer cirka 1,1 til 1,2 kilo.
225,00 DKK pr Pakker

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
100,00 DKK pr Stk
Close