Velkommen til vores butik
Søg
Filters

EFTERÅRSMAD

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

VILDSVINEKØLLE MED BEN

En smuk og karakteristisk udskæring fra Danmark, der har en dyb og karakteristisk vildsvinesmag. Køllen er ideel til langtidsstegning og tilberedning på ben med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
100,00 DKK pr kg

VILDSVINEKØLLE UDEN BEN

En smuk og karakteristisk udskæring, som er opdrættet i Spanien. Køllen er ideel til langtidsstegning med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
120,00 DKK pr kg

VILDSVINEBOV

Denne udskæring betragtes ikke som en fin udskæring, men ligesom at østers og hummere engang var fattigmandskost, så kan man skifte mening. Boven har en enormt kraftfuld, dyb og saftig smag og er ret nem at tilberede, da den er pakket i net. Udskæringen er både god til brasering og gryderetter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Boven sælges hel og er fra frost.
78,00 DKK pr kg

VILDSVINENAKKE

Udskæringen er perfekt til langtidsstegningn, og hvis du har tid nok, så kan du få den lækreste pulled pork ud af denne steg. Smagen er enormt kraftfuld, dyb og saftig og passer til ragout, steg eller pulled pork, alt efter tidsplan, personlige kompetencer og ambitionsniveau. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
70,00 DKK pr kg

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
60,00 DKK pr kg

FASAN KOK

Fasanen er den største vildtlevende fugl i Danmark og blev importeret fra Asien i 1562, hvor den fandt gode levevilkår i Danmark - på nær i jagtsæsonen. Fasanen har en meget klassisk vildt smag, og er en meget mager fugl. Hvis du ikke gider at fange din egen, eller du bare er træt af at spytte hagl under dine fasanmåltider, så er denne hele fasan en vinder! Den er klargjort, så du blot skal koncentrere dig om at tilberede den og en god sovs til. Fasanen sælges uden hoved, vinger, ben og indmad og vejer mellem 850-900 gram. Fasanen er fra frost.
60,00 DKK pr Stk

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Udskæringen er skåret af dyrekølle, som er et magert men meget smagfuldt stykke kød. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær vare at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
235,00 DKK pr kg

SKÅRET OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
75,00 DKK pr kg

DANSK HIMMERLAND OKSEMØRBRAD

Mørbrad fra Himmerland er 100 % dansk og er altid garant for kvalitet i højsædet. Mørbraden har en flot størrelse til både helstegning og medaljoner. Himmerland er et populært brand og alle deres udskæringer modnes i 12-14 dage efter opskæring. Kvægenes velfærd er i fokus hos Himmerland, og de udsættes ikke for lange og udmattende transporter. Derfor er Himmerlandskød altid danske kvæg, som er opdrættet og slagtet i Danmark.
300,00 DKK pr kg

LAMMECULOTTE

Med hvidløg og rosmarin er denne udskæring en sikker, mør og saftig vinder. Denne udskæring kommer bagerst fra lammet og fungerer godt som steg. Den er nem at tilberede og tilmed hurtig. Der er fire culotter i en pose á 1,3-1,4 kilo, og de er fra frost.
240,00 DKK pr Pose

LAMMEKØLLE UDEN BEN

Vi har valgt at forhandle lammekølle uden ben, selvom at den med benet er en meget karakteristik servering. Fordelen ved at servere lammekølle uden ben er, at den er nemmere at tilberede og du kan komme krydderier og fyld ned i hullet, hvor benet før var, for at få mere smag i din steg. Når du tilbereder udbenet lammekølle, så har du også sparet en masse tid, da den er hurtigere at stege til perfektion på denne måde. Køllen sælges hel og er fra frost.
105,00 DKK pr kg

LAMMEKRONE

Som ordet beskriver, så er lammekrone det ypperste indenfor lam. Det er et lammesnit der er skåret vinkelret på rygsøjlen og inkluderer 16 ribben. De karakteristiske ben står smukt i enhver servering, og med en mørk glaze og noget underordnet tilbehør, så har du opskriften på en god menu! Fordi benene stadigvæk sidder på kødet får du en enormt smagfuld udskæring, der samtidig er mør. Udskæringen kommer med 16 ben i alt og er fra frost.
295,00 DKK pr kg

LAMMESKANK

Lammeskanken er fantastisk til braisering i ovn eller i gryde. Særligt langtidsstegning er anbefalelsesværdigt, da du får mest muligt smag for pengene her. Udskæringen er fra benet og har både knogle og marv, som er med til at give en fantastisk smag! Skankerne er pakket i poser med to stk i hver fra frost.
80,00 DKK pr Pakker

TØRSALTET BACON

For en hver baconentusiast er denne varer et must i køkkenet. Baconen er hel og tørsaltet, hvilket betyder, at du kan skære det i skiver, som du har brug for, og samtidig få en enorm umamismag i din mad. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end almindeligt bacon, og det sprutter også mindre på panden end almindelig bacon, fordi tørsaltningen trækker vandet ud af kødet.
85,00 DKK pr kg

SVINEKÆBER

Svinekæber er en klassikker i det danske køkken, og en braisering med en mørk øl eller rødvin klæder denne udskæring. Svinekæber er enormt møre og har en meget intens og dyb kødsmag, som kan få de fleste kødelskere til at bede om en portion mere. Hvis du ejer en slow cooker eller en sous vide, så er det her helt klart en udskæring som du burde kaste dig over, da disse maskiner er lavet til udskæringer som denne. Hvis ikke du ejer sådan en, så frygt ej, lav varme i en gryde med rieligt væske kan også slå til! Svinekæberne pakkes i poser á 1 kilo og er fra frost.
69,50 DKK pr kg

SVINEMØRBRAD FERSK

Svinemørbrad er en enormt nem men smagfuld udskæring! Udskæringen er mager, og kan derfor trække en masse lækker fed sovs. Smagskombinationerne på retter med svinemørbrad er mange, men vores yndlings er en lækker svampesovs med tørsaltet bacon eller en gryderet med røget paprika ovnbagte tomater samt hvidløg. Svinemørbraden er fersk og vejer omkring 500 gram stykket.
65,00 DKK pr kg

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK pr Pakker

VAGTLER MED BEN

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler kaldes også Jumbo vagtler og er med ben. Vagtler er nemme og hurtige at tilberede, og er enormt dekorative, da de holder deres flotte facon efter tilberedning. Vagtlerne er pakket 2 stk i en pakke og vejer 220 gram stykket og er fra frost.
30,00 DKK pr Pakker

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK pr Stk

GÅSEBRYST

Ikke den med flødeskummen, men den med næbbet. Gås burde man ikke kun spise til Mortensaften eller jul, det er en lækker spise, hvis den bliver tilberedt korrekt. Rids skindet lidt, gnub det med salt og peber og steg det med skindsiden ned ad på lav varme. Steg ikke brystet for meget, og sørg for at det er rosa i midten. Sådan får du den perfekte skind på dit bryst og en perfekt kerne. Vores gåsebryst sælges pr pakke med to bryst á 375-400 gram fra frost.
145,00 DKK pr Pakker

FLÆSKEHAKKET 2,5 KG 10% FEDT

Hver nat står vores slagtere og hakker kød, afpudser og skærer bøffer. De gør alle bestillingerne klar til den kommende dag. Det betyder, at når du bestiller hakket flæsk fra os, så er det ikke kun dansk kød, men også friskhakket kød. Vi sælger primært kødet med en fedtprocent 10, da vi synes, at det er her, man oplever den bedste konsistens og smag på svinekødet. Hvis du derimod ønsker en anden festprocent, så blot skriv det i din kommentar, og så hakker vi kødet så det passer til dit behov. Kødet er ferskt og kommer gaspakket, så det holder den flotte farve. Det kan holde sig en uge, men kan sagtens fryses ned, hvis der er behov for det.
125,00 DKK pr Bakke

OKSEHAKKET 2,5 KG 10-12% FEDT

Hver nat står vores slagtere og hakker kød, afpudser og skærer bøffer. De gør alle bestillingerne klar til den kommende dag. Det betyder, at når du bestiller hakket oksekød fra os, så er det ikke kun dansk kød, men også friskhakket kød. Vi sælger primært kød med en fedtprocent 10, da vi synes, at det er her, man oplever den reneste smag af den lækre oksekød. Hvis du derimod ønsker en anden festprocent, så blot skriv det i din kommentar, og så hakker vi kødet så det passer til dit behov. Kødet er ferskt og kommer gaspakket, så det holder den flotte farve. Det kan holde sig en uge, men kan sagtens fryses ned, hvis der er behov for det.
145,00 DKK pr Bakke

KALVECULOTTE

Vi kender alle sammen culotten. Udskæringen, hvor du både får et magert stykke kød, men samtidig en enormt smagfuld oplevelse. Vi elsker kalveculotten, fordi den både kan være enormt nem at tilberede, men samtidig kan tilberedes på uendelige måder, til dem der elsker at stå i køkkenet. Udskæringen er meget mør, særligt ved intervalstegning, langtidstilberedning samt sous vide. Culotten vejer mellem 1,3 og 1,5 kilo, er fra Holland og er fersk.
99,50 DKK pr kg

FISKEBOUILLON OSCAR SIGNATURE

Fond og bouillon er vores bedste ven - og Oscar Signature gør det særdeles godt, når det kommer til at give retterne mere smag! Denne bouillon kan bruges direkte fra kartonen og er en mild fiskebouillon der er perfekt til lyse fiskesupper og saucer, samt en god base til muslingesauce eller supplering til en skaldyrsfond. Vores klare anbefaling er i hvert falde, at hvis du er til fisk og skaldyr, så er det her en god ven i køkkenet! Ved åben skal varen opbevares på køl ved 5 grader.
103,00 DKK pr Liter

OKSEBOUILLON OSCAR SIGNATURE

OSCAR Signature Oksebouillon kan anvendes i braiserretter, sammenkogte retter og mørke saucer, hvor man ikke nødvendigvis ønsker højt kollagen indhold. Den fyldige oksebouillon er med til at give en god bund/base i f.eks. en oksekødssuppe, Beef Ramen, gullasch eller bøf stroganoff. Oksebouillon er perfekt til både saucer, sovs samt simreretter, hvor du ønsker en dyb smag, men ikke nødvendigvis har tid til at give din mad den kærlighed dette kan kræve. Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
85,00 DKK pr Liter

KALVEFOND OSCAR SIGNATURE

OSCAR Signature Kalvefond har en naturlig sødme og højt indhold af kollagen fra kalvebenene. Du kan reduceres fonden ned så du får en lækker tyk, naturlig glace grundet det høje kollagen indhold. Sødmen i kalven gør sig bl.a. rigtig godt i en klassisk pebersauce, men er også yderst velegnet som base til mange andre saucer! Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
80,00 DKK pr Liter

STEGT KYLLINGEFOND OSCAR SIGNATURE

Med OSCAR Signature Stegt Kyllingefond får du en fond med en intens kyllingesmag med stegte noter, der giver god bund og umami. Denne fond kan med fordel anvendes som base til en lang rækker saucer grundet dens stegte noter, og dens lave indhold af kollagen gør, at man nemt kan reducere på den, uden at skulle tænke over, at den bliver for tyk. Nærmest ligegyldigt hvilken sauce eller sovs du skal til at kaste dig over, så er denne altid en god ven at have i køkkenet! Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
103,00 DKK pr Liter

KALVEMØRBRAD HIMMERLAND

Denne udskæring er mere lyst i kødet end oksemørbraden, og den egner sig godt til tournedosbøffer omsvøbt af bacon. Udskæringen kommer med sølvsenen, som skal fjernes. Udskæringen er mager, så vi anbefaler, at du er forsigtig med at fjerne den fedt som er på udskæringen. Kalvemørbraden er fra frost og vejer mellem 1,6 og 1,8 kilo.
160,00 DKK pr kg

DEMI GLACE OSCAR SIGNATURE

Fond og bouillon er vores bedste ven - og Oscar Signature gør det særdeles godt, når det kommer til at give retterne mere smag! OSCAR Signature Demi Glace er en naturlig reduceret oksefond med et højt indhold af kollagen, hvorfor konsistensen er mere tyk. Med Demi Glace har du en god base til en mørk sauce som f.eks. rødvin- eller pebersauce, hvor du båden kan piske smør, olie eller fløde i, samt smage til med gastrik og vinreduktion. Med Demi Glace har du en god base du nemt kan arbejde videre med, hvor reduceringsarbejdet er gjort for dig. Efter produktet er åbnet, skal det opbevares ved 5 grader i køleskabet.
90,00 DKK pr Liter

STEGEFLÆSK I SKIVER 2,5 KG

Vores stegeflæsk synes vi, er noget af det bedste du kan opdrive! Vi skær altid flæsken i ekstra tykke skiver, så du får mere kød for pegene! Fordelingen mellem fedt og kød er helt perfekt, og grisen er altid dansk. Om du panerer din flæsk, steger den på panden eller i ovnen, så er du garanteret et perfekt resultat hver gang. Udskæringen er perfekt til en klassisk dansk ret, men også helt sublim til asiatiske retter med en stærk marinade.
245,00 DKK pr Bakke

FERSKE KYLLINGEBRYST 2,5 KG PR BAKKE

Få ferske kyllingebryst uden skind til en billig pris. Udskæringen er meget saftig og uden tilsat saltlage, så du får den bedste madoplevelse. Vi anbefaler, at du steger brystet ved middelvarme i 12 minutter på hver side, for at opnå det sprødeste og saftigste resultat. Udskæringen er perfekt til de danske klassikere som kylling i karry, men også gode til en salat. Kyllingen er fersk, og du kan derfor fryse den ned, hvis ikke du kan nå at spise det hele.
168,00 DKK pr Bakke

BRASILIANSK RIBEYE

Ribeye fra Minerva regnes for at være noget af det bedste oksekød fra Brasilien. Kødet er meget som argentinsk, og har en intens kødsmag og er enormt mør. Det er klart en "value for money"-bøf, hvor balancen mellem kød og fedt er lige i øjet. Ribeyen er frosset ned, men den høje kvalitet af kødet lader sig ikke påvirke af dette.
220,00 DKK pr kg

NYTÅRSHOVEDRET MED LAM FOR 5

Rosastegt lam med urter, rosmarin ovnkartofler og en sauce på demi glace. Hvad er mere lækkert? I denne madpakke får du både lam, kartofler samt demi glace og smør. Alt du selv skal købe er krydderurter. Retten er perfekt til nytår, da den både kan gøres meget teknisk, men den tilgodeser også den travle vært, som har massere at se til, da det hele bare kan stilles i ovnen og passe sig selv. Det eneste du skal skal sørge for er øvrige mejeriprodukter eller garniture ved siden af kartoflerne.
459,00 DKK pr Kasse

JULEAFTEN FOR 6

Køb din julekasse hos os, og vær sikker på, at få en god flæskesteg inkl. det mest nødvendige tilbehør. Det eneste du skal skal sørge for, er de specifikke mad traditioner, som din familie har. Hvis du mere er til julemedister eller juleskinke, så kan vi godt ændre i din Madkasse, så du får præcis det, som du har brug for.
679,00 DKK pr Pakker

JULEFROKOST FOR 10

Drop besværet med at handle ind til årets mange julefrokoster, og køb i stedet dit kød hos en rigtig slagter, som sender lige til døren. Det eneste du skal skal sørge for, er brød og tilbehør til kødet.
949,00 DKK pr Pakker

NYTÅRSHOVEDRET MED OKSEMØRBRAD FOR 10

Med en oksemørbrad er mulighederne mange! Du kan både tilberede mørbraden hel som en steg, som udskåret i tornadoer med baconsvøb, eller den ultimative - Beef Wellington. Mulighederne med denne kasse er mange, og du sætter selv niveauet. Det eneste du selv skal sørge for er lidt garnitur. Det eneste du skal skal sørge for, er øvrige mejeriprodukter samt grøntsagerne (der ikke er kartofler).
849,00 DKK pr Kasse

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

BACON I SKIVER 2,5 KG

Den her bacon er også lidt bedre end andre typer bacon. Vi har fået produceret bacon specifikt til os, fordi vi kan lide vores bacon skåret lidt tykkere end almindeligt bacon. Den her bacon er kun bedre end vores anden bacon på et kilo, fordi den her er 2,5 kilo. Bon appétit!
195,00 DKK pr Pakker

CHERRY VALLEY AND 3,2 KILO

Denne and er avlet af Cherry Valley, som har produceret og avlet højkvalitetsænder i mere end 50 år. Med Cherry Valley ænder er du sikker på, at kvaliteten er i top, og smagen helt perfekt! Racen er af peking og du modtager anden med skind, ben og indmad. Udskæringen er fra frost.
145,00 DKK pr Stk

CHERRY VALLEY AND 3,4 KILO

Denne and er avlet af Cherry Valley, som har produceret og avlet højkvalitetsænder i mere end 50 år. Med Cherry Valley ænder er du sikker på, at kvaliteten er i top, og smagen helt perfekt! Racen er af peking og du modtager anden med skind, ben og indmad. Udskæringen er fra frost.
155,00 DKK pr Stk

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 30,00 DKK Max: 949,00 DKK
kr.30 kr.949
Close