Velkommen til vores butik
Søg
Filters

VILDT OG EKSOTISK

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
pr Pakker

VILDSVINEBOV

Denne udskæring betragtes ikke som en fin udskæring, men ligesom at østers og hummere engang var fattigmandskost, så kan man skifte mening. Boven har en enormt kraftfuld, dyb og saftig smag og er ret nem at tilberede, da den er pakket i net. Udskæringen er både god til brasering og gryderetter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Boven sælges hel og er fra frost.
pr kg

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
pr kg

VILDSVINEKØLLE MED BEN

En smuk og karakteristisk udskæring fra Danmark, der har en dyb og karakteristisk vildsvinesmag. Køllen er ideel til langtidsstegning og tilberedning på ben med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
pr kg

VILDSVINENAKKE

Udskæringen er perfekt til langtidsstegningn, og hvis du har tid nok, så kan du få den lækreste pulled pork ud af denne steg. Smagen er enormt kraftfuld, dyb og saftig og passer til ragout, steg eller pulled pork, alt efter tidsplan, personlige kompetencer og ambitionsniveau. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
pr kg

BISONSTEAKS

Bisonkød er magert, mørt og meget velsmagende. Udskæringen egner sig bedst til en medium/rare tilberedning, da det er ved denne tilberedning, at den forbløffende gode smag af vildt og bøf kommer til sin ret. Bison var en uddødende race indtil man i USA begyndte at opdrætte dem. De går frit på de amerikanske marker og lever udelukkende af de naturlige ressourcer der blandt andet består af Buffalo græs og 200 forskellige slags urter. Pakken vejer cirka 250 gram og indeholder 2 steaks. Varen er fra frost.
pr Pakker

FASAN KOK

Fasanen er den største vildtlevende fugl i Danmark og blev importeret fra Asien i 1562, hvor den fandt gode levevilkår i Danmark - på nær i jagtsæsonen. Fasanen har en meget klassisk vildt smag, og er en meget mager fugl. Hvis du ikke gider at fange din egen, eller du bare er træt af at spytte hagl under dine fasanmåltider, så er denne hele fasan en vinder! Den er klargjort, så du blot skal koncentrere dig om at tilberede den og en god sovs til. Fasanen sælges uden hoved, vinger, ben og indmad og vejer mellem 850-900 gram. Fasanen er fra frost.
pr Stk

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Udskæringen er skåret af dyrekølle, som er et magert men meget smagfuldt stykke kød. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær vare at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
pr kg

VILDSVINEKØLLE UDEN BEN

En smuk og karakteristisk udskæring, som er opdrættet i Spanien. Køllen er ideel til langtidsstegning med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
pr kg

KÆNGURUSTEAK

Kænguruen - en australsk delikatesse - hopper frit rundt på Australiens kæmpe areal, hvor det lever af græs og urter. Kødet er magert og har en fin delikat vildtsmag. Kænguruen har været en vigtig fødekilde til aboriginerne i mange hundrede år, og de er til dels fredet den dag i dag. Fordi der ikke er mange dyr i fødekæden over kænguruen holdes bestanden i kontrol af certificerede jægere, der driver kontrolleret jagt på dyrene. Pakken vejer minimum 250 gram og indeholder 2 stk pr pakke. Varen er fra frost.
pr Pakker

ZEBRAKØLLE UDEN BEN

Vores zebrakølle sælges uden ben, og den passer derfor ind i de fleste ovne. Zebra smager af en mellemting mellem vildt og hest, og er et sjovt og anderledes supplement til oksekød. Kødet er magert, mørt og har en sødlig men fyldig smag. Stegen sælges hel og er fra frost.
pr kg
Close