Velkommen til vores butik
Søg
Filters

VEGETARISK

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

WHAT THE CLUCK

What the Cluck er en vegansk variation fra den vegetariske slagter, og er baseret på soyaprotein. Varen er saftig og kan både tilberedes i en karryret med en blød struktur eller steges på panden for at få en stegeflade og noget mere tekstur. Varen kan bruges i alle de retter, hvor du ellers ville bruge kylling. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Pakken indeholder 1,75 kilo og er fra frost.
pr Pakker

LITTLE WILLIES

Little Willies fra den vegetariske slagter er meget smagfulde og saftige pølser. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Pølserne kan både blive tilberedt på panden, på grillen eller i ovnen med samme gode resultat. Du får derfor altid en god smagsoplevelse med Little Willes. Pølserne er små og inspireret af den traditionelle Lincolnshire pølse, som er en engelsk favorit. Pølsen er baseret på soyaprotein, hvede og æg og er fra frost.
pr Pakker

MAGIC MINCE

Magic Mince fra den vegetariske slagter er lækkert til både de store italienske klassikere til mexicanske favoritter. Magic Mince holder teksturen både når det er stegt på en pande og som supplement til en sauce. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Magic Mince skal tilberedes på en pande for bedste resultat, og er baseret på soyaprotein og byg, varen vejer 2 kilo og er fra frost.
pr Pakker

PATTY ON THE BACK

Disse veganske pattys fra den vegetariske slagter lever op til alle de forventninger man normalt har til en hakkebøf. Den er saftig indeni, men fast og sprød udenpå og imødekommer behovet for de fleste 'Die Hard kødspisere'. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Den kan steges på panden eller grillen og bør nyde varm direkte derfra. Pattyen er lavet af soyaprotein og pakken indeholder 30 styks á 80 gram og er fra frost.
pr Pakker

UNBELIVABALLS

Unbelivaballs er fra den vegetariske slagter, som er kendt for den høje kvalitet i deres varer. Kødbollerne er velkrydret samt saftige og giver dig derfor en fuld oplevelse uden følelsen af at mangle noget. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Bollerne er perfekte til den italienske klassiker og egner sig derfor bedst tilberedt på en pande, men er også gangbare på en grill eller i en ovn. Pølsen er baseret på soyaprotein, hvede og æg og indeholder 118 pølser á 17 gram og er fra frost.
pr Pakker
Close