Velkommen til vores butik
Søg
Filters

Om os

Godt Skåret er din leverandør af luksusråvarer. Vores sortiment spænder fra de mest eksklusive brands, og det mest eksklusive som markedet har at byde på, til virkelige gode udskæringer og specialiteter, som vi synes fortjener en plads på hylderne. Fælles for alle vores varer er, at de er håndplukket ind i sortimentet, og intet er overladt til tilfældighederne. Når du shopper hos os, er du også sikret fair priser for dine varer, fordi vi har skåret et fordyrrende led af vores leveringskæde. Du får derfor dine varer direkte fra os, og vi køber dem direkte fra de store internationale forhandlere.

Vi er specialiseret indenfor gourmet og sender til hele Danmark, og du skal derfor ikke handle flere steder for at få den mest eksklusive madoplevelse. Vi har nemlig samlet de lækreste udskæringer af kød, skaldyr og vin, så du blot skal handle et sted!

Godt Skåret er stiftet af eksperter, som har været i fødevarebranchen siden 80’erne, og vi ved derfor, hvad der rør sig på markedet. Ud over den årelange erfaring, som er til at finde i virksomheden, så har vi også foodies og kendere, som er med til at udvælge de råvarer, som du får mulighed for at købe hos os. Vi kender de bedste leverandører på markedet, så du er sikret den højeste kvalitet i dine varer.

Du kan både handle hos os i det gamle autentiske frysehus i Sydhavnen eller online, men ligegyldigt hvad, så er du sikret den samme gode oplevelse, og de samme lækre råvarer.

Close