Velkommen til vores butik
Søg
Filters

Handelsbetingelser

Levering og afhentning:

Vi leverer til alle adresser i Danmark. Der er gratis levering ved køb for minimum 2.000 kroner, og ellers koster leveringen 85 kroner.

Vi sender som udgangspunkt din bestilling så snart det er muligt, men hvis du ønsker en særlig dag for levering skal du blot skrive det i feltet 'Bemærkninger'.


I hverdagene mandag til torsdag, kan du, hvis du bestiller inden kl 9:00, modtage din ordre dagen efter inden kl. 17:00. Ved bestilling efter 9:00 vil du modtage din ordre to dage efter, inden kl. 17:00. 
Bestillinger bliver ikke sendt op til to dage før helligedage. Bestillinger skal derfor være modtaget inden anden sidste hverdag kl 9:00, ellers sendes varen først den næstkommende hverdag.
Det vil sige, at bestillinger foretaget efter kl 9:00 en torsdag først vil blive afsendt mandag. Bestillinger modtaget efter kl 9:00 to dage før en helligdag vil først blive afsendt, næste gang der er to hverdage i træk.

Alle forsendelser er pakket forsvarligt i kølebokse med køleelementer. Vi anbeflaler dog, at du sætter dine varer på køl hurtigst muligt, efter modtagelsen. 
Hvis der er særlige forhold omkring leveringen, så skriv det gerne i "Bermærkninger" i dit check out.

Hvis du vil afhente dine varer, kan det gøres i tidsrummene:

Mandag til torsdag 8:00-14:00, fredag 10:00-17:00 og lørdag 6:00-9:00

Adressen er Bådehavnsgade 48, 2450 København SV. Du finderyderligere kontakt information her.
Hvis du ønsker selv at afhente din ordre, skal den hentes indenfor 24 timer.

Fortydelsesret:

For fødevarer gælder der ingen returret i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven. For andre produkter gælder almen 14 dages fortrydelsesret.

Husk at tjekke og gennem din kvittering, når du har bestilt dine varer. Hvis der er sket en fejl, er det dit ansvar at kontakte os med det samme, så vi kan rette fejlen. Du modtager din kvittering som email straks efter købet.

Fejl, reklamation og klager:

Der kan forekomme trygfejl, prisændringer og udsolgte vare. Der vil blive taget forbehold for dette på webshoppen.

Ved tvivl eller reklamation over din bestilling, skal du skrive til info@godtskaret.dk. Husk at skriv i emnefeltet, hvad henvendelsen drejer sig om.

Ønsker du at klage. Kan du skrive en mail til info@godtskaret.dk eller kontakte os telefonisk indenfor åbningstiden. Du finder vores kontaktinformation og åbningstider her.

Husk at gennem/tjekke din kvittering når du har bestilt dine varer. Hvis der er sket en fejl, er det dit ansvar at kontakte os med det samme, så vi kan rette fejlen. Du modtager din kvittering som email straks efter købet.

Særlig bestilling:

Leder du efter noget specifikt til din menu, som du ikke kan finde, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter på markedet og handler med de bedste leverandører, og vi kan derfor skaffe det meste.

Husk at gemme/tjekke din kvittering når du har bestilt dine varer. Hvis der er sket en fejl, er det dit ansvar at kontakte os med det samme, så vi kan rette fejlen. Du modtager din kvittering som email straks efter købet.

Priser og betaling:

Alle priser på godtskaret.dk er opgivet i danske kroner og er inklusiv moms.

Du kan betale med MobilePay, Visa/Dankort eller Mastercard.

Når vi modtager din ordre og den er pakket, vil vi sende dig en regning med et referencenummer. Så snart din regning er betalt, kan du få dine råvarer udleveret.

Close