Velkommen til vores butik
Søg
Filters

FISK OG SKALDYR

This is a category...

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

JAPANSKE KAMMUSLINGER

Hvidvin, fløde, citron, dild - kun fantasien sætter grænser, når du skal tilberede kammuslinger. Kammuslinger er cremet og delikate, så vær opmærksom, når du tilbereder dem, at de ikke får for meget. Kammuslingerne er klargjorte for dig, så de er klar til tilberedning. Købes i poser á 1 kilo og er fra frost.
pr Pose

SORT TORSK

Sort torsk er en spændende og meget unik varer fra den nordlige del af Stillehavet. Fisken har en meget intens smag og har fået kælenavnet 'Smørfisken', fordi den har en overraskende dejlig, blød og smøragtig tekstur. Den sorte torsk er en dybhavsfisk og kan leve op til 1500 meter under havoverfladen. Dette betyder også, at de bliver større end man ellers ser hos dens artsfæller. Fisken er typisk 70 cm og vejer 4 kg ved fangsten. Den sorte torsk er oftest at finde i Japan, hvor den i høj grad bruges til eksklusiv sushi, da den er svær at få fingrene i. Vi sælger fisken hel uden hoved, med en cirka vægt på 2,5 kg. Varen er fra frost.
pr Stk

REJER INDBAGTE 10X1 KG

Den velkendte i det asiatiske køkken, på sommerbordet og for nogen i deres rejecocktail. Tigerrejer er et sikkert hit hos de fleste, da de er nemme at lave og de fleste marinader klæder dem. Du kan både grille, stege, bage og panere rejerne, og hvidløg, lime og chili er alle gode smage til dem. Rejerne købes i poser á et kilo og er fra frost.
pr Kasse

RØGET LAKS I SKIVER FÆRØSK FERSK PR KG

Denne laks er opdrættet i Norge, som beregnes for at være et af de førende steder for lakseopdræt. Først saltes laksen, hvorefter den tørres langsomt for at bevare dens fin konsistens og flotte orangerød farve. Laksen vejer mellem 1,4 og 1,5 kilo og sælges pr halvside. Laksen er fra frost.
pr Stk

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
pr Stk

HELE KREBS

Krebs er en lækker lille delikatesse, som både er perfekt til en forret eller som supplement til en skaldyrsbuffet. Krebsene er hele og stadigvæk med skal og klør, og er derfor meget dekorative. Vores krebs har kogt i dildlage og har derfor en masse god smag, som de har ligget og trukket i. Krebsene sælges pr kasse og vejer et kilo pr kasse. Krebsene er fra frost.
pr Pakker

FERSK CANADISK HUMMER PR STK

De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst, der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummer kan både serveres koldt eller varmt alt efter temperament, og det vigtigste er, når de skal tilberedes, at du sætter en kniv gennem hovedet på den før du koger den, da denne metode har vist sig at være den mest humane. Hummeren er levende, og vi kan derfor ikke sende dem ud fra københavnsområdet. Du er ellers meget velkommen til selv at hente de smukke skaldyr på adressen.
pr Stk
Close