Velkommen til vores butik
Søg
Filters

ZEBRASTEAK

Produktnummer: 16166
Zebra er en mager og mør udskæring med en fyldig og sødlig smag. Det siges, at zebra smager af en vild udgave af hestekød, hvilket vi er helt enige i. Steaken er skåret fra stykkammen, hvilket er en lækker udskæring. Zebra er et sjovt og anderledes supplement til oksekød i dine retter. En steak pr pakke á 250 gram, fra frost.
135,00 DKK PR Pakker
Tilgængelighed: På lager
+ -
Produkt specifikationer
MærkeVILDT PÅ BORDET
Produkt specifikationer
MærkeVILDT PÅ BORDET
Kunder der har købt denne vare købte også

BISONSTEAKS

Bisonkød er magert, mørt og meget velsmagende. Udskæringen egner sig bedst til en medium/rare tilberedning, da det er ved denne tilberedning, at den forbløffende gode smag af vildt og bøf kommer til sin ret. Bison var en uddødende race indtil man i USA begyndte at opdrætte dem. De går frit på de amerikanske marker og lever udelukkende af de naturlige ressourcer der blandt andet består af Buffalo græs og 200 forskellige slags urter. Pakken vejer cirka 250 gram og indeholder 2 steaks. Varen er fra frost.
130,00 DKK pr Pakker

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
50,00 DKK pr Pakker

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK pr Pakker

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
105,00 DKK pr kg
Close