Velkommen til vores butik
Søg
Filters

WAGYU

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

JAPANSK WAGYU RIBEYE

Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra ribeye, og er derfor et flot og højt stykke. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK pr kg

AUSTRALSK WAGYU STRIPLOIN M KÆDE 4-5 MBS

Denne udskæringer er helt klart i toppen af vores varer, og en udskæring vi har svært ved at få armene ned af. Striploin er skåret ved siden af ribeyen, fra ryggen af kvæget og skæres altid med kappen på, som er den massive fedtkant der er ovenpå kødet. Udskæringen betragtes som en af de bedre udskæringer fra kvæget. Denne wagyuudskæring er fra det australske Darling Downs, som ved flere lejligheder er blevet kronet som Australiens bedste wagyu af Royal Queensland Food and Wine Show. Wagyukvæg fra Darling Downs går i det sydlige Australien, hvor de fodres med korn i minimum 400 dage før slagtning. Denne fodersammensætning er med at give en helt unik marmorering i udskæringen. Når du køber wagyu skal orientere dig efter den MBS score, der er angivet på kødet. Scoren for wagyu går fra 3 til 12, og jo højere en score, jo mere marmorering og derved smag i udskæringen.
675,00 DKK pr kg
Close