Velkommen til vores butik
Søg
Filters

VILDSVINEKØLLE UDEN BEN

Produktnummer: 13024
En smuk og karakteristisk udskæring, som er opdrættet i Spanien. Køllen er ideel til langtidsstegning med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
120,00 DKK PR kg

Tilgængelighed: Vælg venligst vægten på din vare
*

In Stock

+ -
Produkt specifikationer
Land Sverige
Mærke VILDT PÅ BORDET
Produkt specifikationer
Land Sverige
Mærke VILDT PÅ BORDET
Kunder der har købt denne vare købte også

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.  En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
90,00 DKK pr kg

ZEBRASTEAK

Zebra er en mager og mør udskæring med en fyldig og sødlig smag. Det siges, at zebra smager af en vild udgave af hestekød, hvilket vi er helt enige i. Steaken er skåret fra stykkammen, hvilket er en lækker udskæring. Zebra er et sjovt og anderledes supplement til oksekød i dine retter. En steak pr pakke á 250 gram, fra frost.
135,00 DKK pr Pakker

TØRSALTET BACON

For en hver baconentusiast er denne varer et must i køkkenet. Baconen er hel og tørsaltet, hvilket betyder, at du kan skære det i skiver, som du har brug for, og samtidig få en enorm umamismag i din mad. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end almindeligt bacon, og det sprutter også mindre på panden end almindelig bacon, fordi tørsaltningen trækker vandet ud af kødet.
85,00 DKK pr kg

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.  Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK pr Stk
Close