Velkommen til vores butik
Søg
Filters

RIBEYE

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

AMERIKANSK BLACK ANGUS RIBEYE

Denne ribeye er fra Star Range Angus, som opdrætter majsfodret ren race black angus kvæg og er et højkvalitets produkt indenfor amerikansk kødkvæg. Ribeye betragtes af mange, som den bedste og mest smagfulde udskæring. Dette er nok på grund af den marmorering, som kødet har, der giver en masse smag til kødet under tilberedningen. Denne amerikanske udskæring fra Star Range Angus har en god højde, og du får derfor en flot stor steg eller bøf, alt efter hvordan du vælger at kaste dig over denne skønhed.
474,00 DKK pr kg

ARGENTINSK RIBEYE

Argentiske ribeyes er kendt for sin mørhed og flotte mørke farve. Marmoreringen er helt i top, hvilket gør kødet enormt mørt og saftigt. Argentinske ribeyes er perfekt til både store bøffer og god til en helstegning.
225,00 DKK pr kg

JAPANSK WAGYU RIBEYE

Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra ribeye, og er derfor et flot og højt stykke. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK pr kg

URUGUAY BLACK ANGUS RIBEYE FERSKE

Black angus kvæget fra Ana Paula er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Hvis man leder efter value for money, så skal du prøve denne ribeye. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Udskæringen sælges hel, og du kan derfor både tilberede den som en steg eller som bøffer.
299,00 DKK pr kg
Close