Velkommen til vores butik
Søg
Filters

OKSE

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

AMERIKANSK BLACK ANGUS BALL TIP

Står du og mangler en lækker udskæring, som er alsidig at tilberede, så er en ball tip et glimrende bud. Ball tip kommer fra klumpen som skæres af låret og sidder ved siden af inderlåret. Udskæringen minder lidt om culotteudskæringen, da dens fibre skifter retning. Den er genial til sous vide, grill og en klassisk tur i ovnen, alt efter hvad dit temperament holder til. Udskæringen kommer fra den amerikanske Star Range Angus, som har været garant for høj kvalitet i mange år.
132,50 DKK pr kg

AMERIKANSK BLACK ANGUS RIBEYE

Denne ribeye er fra Star Range Angus, som opdrætter majsfodret ren race black angus kvæg og er et højkvalitets produkt indenfor amerikansk kødkvæg. Ribeye betragtes af mange, som den bedste og mest smagfulde udskæring. Dette er nok på grund af den marmorering, som kødet har, der giver en masse smag til kødet under tilberedningen. Denne amerikanske udskæring fra Star Range Angus har en god højde, og du får derfor en flot stor steg eller bøf, alt efter hvordan du vælger at kaste dig over denne skønhed.
474,00 DKK pr kg

AMERIKANSK STAR RANGE BLACK ANGUS CUVETTE

Her får du en saftig cuvette fra den altid kvalitetsbevidste producent, Star Range. Black angus kvæget er majsfodret, som gør, at udskæringen bliver enormt fedtholdig, hvilket giver en fantastisk god smag til kødet og en flot overflade når den er tilberedt. Som hos alle andre cuvetter, så skal du huske at skære fibrene over, når du skærer den ud - Men selvfølgelig husker du jo det. Udskæringen kommer fra den amerikanske Greater Omaha, som har været garant for høj kvalitet i mange år.
149,00 DKK pr kg

AUSTRALSK WAGYU STRIPLOIN M KÆDE 4-5 MBS

Denne udskæringer er helt klart i toppen af vores varer, og en udskæring vi har svært ved at få armene ned af. Striploin er skåret ved siden af ribeyen, fra ryggen af kvæget og skæres altid med kappen på, som er den massive fedtkant der er ovenpå kødet. Udskæringen betragtes som en af de bedre udskæringer fra kvæget. Denne wagyuudskæring er fra det australske Darling Downs, som ved flere lejligheder er blevet kronet som Australiens bedste wagyu af Royal Queensland Food and Wine Show. Wagyukvæg fra Darling Downs går i det sydlige Australien, hvor de fodres med korn i minimum 400 dage før slagtning. Denne fodersammensætning er med at give en helt unik marmorering i udskæringen. Når du køber wagyu skal orientere dig efter den MBS score, der er angivet på kødet. Scoren for wagyu går fra 3 til 12, og jo højere en score, jo mere marmorering og derved smag i udskæringen.
675,00 DKK pr kg

OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

AMERIKANSK GREATER OMAHA BLACK ANGUS SPIDSBRYST

Brisket er det samme som spidsbryst, og egner sig særligt til langsom tilberedning. At tilberede en brisket er en lille videnskab i sig selv, kødstykket egner sig især til langsom tilberedning på pillegrill, kuglegrill og ovn. Udskæringer fra Greater Omaha har en meget høj og ensartet kvalitet. Kvæget er kornfodret oksekød fra øverste hylde af den bedste amerikanske kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende, når der tales amerikansk oksekød. Dette er blandt andet fordi kødet er hormonfrit, og at dyrene er håndplukket af udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på græs med supplering af en velafbalanceret kost af foder og korn. Før slagtning opfodres kvæget på en diæt af korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste black angus oksekødssmag og den ekstreme mørhed, som Greater Omaha er kendt for.
115,00 DKK pr kg

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
75,00 DKK pr kg

URUGUAY BLACK ANGUS CUVETTE

Black angus kvæget er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Kvaliteten på denne udskæringer er helt i top, hvis man gerne vil have en fantastisk cuvette. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Som hos alle andre cuvetter, så skal du huske at skære fibrene over, når du skærer den ud - Men selvfølgelig husker du jo det.
105,00 DKK pr kg

AMERIKANSK GREATER OMAHA BLACK ANGUS RIBEYE MED BEN

Teres Major er en helt fantastik udskæring fra skulderen af kvæget. Udskæringen er meget marmoreret og mør, og minder udsensmæssigt om en lille oksemørbrad. Udskæringen er meget velegnet til grille eller til at stege som små bøffer på panden. Denne udskæring fra Greater Omaha har en meget høj og ensartet kvalitet. Kvæget er kornfodret oksekød fra øverste hylde af den bedste amerikanske kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende, når der tales amerikansk oksekød. Dette er blandt andet fordi kødet er hormonfrit, og at dyrene er håndplukket af udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på græs med supplering af en velafbalanceret kost af foder og korn. Før slagtning opfodres kvæget på en diæt af korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste black angus oksekødssmag og den ekstreme mørhed, som Greater Omaha er kendt for.
365,00 DKK pr kg

AMERIKANSK GREATER OMAHA BLACK ANGUS STRIPLOIN

Striploin fra Greater Omaha er perfekt til både bøffer og helsteg. Kødet har den klassiske høje fedtmarmorering, som man får med de amerikanske udskæringer. Denne udskæring fra Greater Omaha har en meget høj og ensartet kvalitet. Kvæget er kornfodret oksekød fra øverste hylde af den bedste amerikanske kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende, når der tales amerikansk oksekød. Dette er blandt andet fordi kødet er hormonfrit, og at dyrene er håndplukket af udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på græs med supplering af en velafbalanceret kost af foder og korn. Før slagtning opfodres kvæget på en diæt af korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste black angus oksekødssmag og den ekstreme mørhed, som Greater Omaha er kendt for.
325,00 DKK pr kg

ARGENTINSK RIBEYE

Argentiske ribeyes er kendt for sin mørhed og flotte mørke farve. Marmoreringen er helt i top, hvilket gør kødet enormt mørt og saftigt. Argentinske ribeyes er perfekt til både store bøffer og god til en helstegning.
225,00 DKK pr kg

JAPANSK WAGYU RIBEYE

Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra ribeye, og er derfor et flot og højt stykke. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK pr kg

URUGUAY BLACK ANGUS RIBEYE FERSKE

Black angus kvæget fra Ana Paula er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Hvis man leder efter value for money, så skal du prøve denne ribeye. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Udskæringen sælges hel, og du kan derfor både tilberede den som en steg eller som bøffer.
299,00 DKK pr kg

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 75,00 DKK Max: 1.499,00 DKK
kr.75 kr.1499
Close