Velkommen til vores butik
Søg
Filters

MADKASSER

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

NYTÅRSSTARTER MED KAVIAR OG BLINIS FOR 4

En evigt klassisk og elegant starter til nytår - blinis med kaviar. I denne starter får du både økologiske blinis og kaviar. Selv elsker vi at servere det med creme fraiche, rødløg og dild - men mest caviar selvfølgelig. Du skal selv sørge for at købe creme fraiche samt løg og dild, men så modtager du grundingredienserne fra os! Du får i denne menu 50 g caviar, hvilket man på fornuftig vis kan fordele over 4 personer.
649,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSSTARTER MED ØSTERS FOR 4

Skal du have østers til dronningen eller dronning til dine østers? Traditionen er for os i hvert falde fast, og denne delikatesse er særdeles smagfuld. Du modtager en pakke med 12 stk. franske østers inkl. østerskniv samt en af vores specialfremstillet chilisaucer med en lækker undersmag af frugt. Vi synes ikke, at den traditionelle tabasco bringer det bedste frem hos den udsøgte og sarte østerssmag, men en lækker chili sauce med et hint af havtorn, ananas eller passionsfrugt passer meget bedre til.
349,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSFORRET MED HUMMER FOR 4

Nytår skal være hyggeligt, men også nemt for kokkene. Derfor er det ofte, at vi ender med at servere halve hummere til forret, med noget lækkert til! I år kan du i denne madkasse få hummer, som du både kan gratinere (som er nemt, hurtigt og lækkert), men du kan også servere den kold med en lækker syrlig dip og brød til. Mulighederne er mange med denne smukke og smagfulde fætter. Hummeren er forkogt og leveres frossen, men du kan også få levende hummere, som du kan bestille på 4014 8595 senest en uge før du skal bruge dem. Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter.
249,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSFORRET MED KONGEKRABBE FOR 4

Kongekrabben har ikke fået sit navn for sjov. Dette er kongen over skaldyr, og den kan tilberedes på mange forskellige måder. Det er også derfor, at den passer godt til mange forskellige ambitionsniveauer i køkkenet. Kongekrabben er frossen, men ikke tilberedt, du vil derfor modtage den rå. På kongekrabben er det kun benene man spiser, og du vil få tilsendt en enkelt side, som består af 3 store ben og en arm med klo. Hele herligheden vejer cirka et kilo med skal. Herfra kan du både klippe kødet fra skallen og pochere den, grille den hel i ben, klippe kødet ud og smørstege det, eller koge det i skallerne. Kødet kan både serveres kold og varm, men vi foretrækker personligt den varme anretning. Som tilbehør er en dip baseret på smør, urter og salt helt eminent, men du kan også koge en bisque på skallerne og servere dem i bisquen. Mulighederne er mange, men resultatet er altid godt! Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter samt grøntsagerne, hvis du ønsker tilbehør til din anretning.
599,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSHOVEDRET MED LAM FOR 5

Rosastegt lam med urter, rosmarin ovnkartofler og en sauce på demi glace. Hvad er mere lækkert? I denne madpakke får du både lam, kartofler samt demi glace og smør. Alt du selv skal købe er krydderurter. Retten er perfekt til nytår, da den både kan gøres meget teknisk, men den tilgodeser også den travle vært, som har massere at se til, da det hele bare kan stilles i ovnen og passe sig selv. Det eneste du skal skal sørge for er øvrige mejeriprodukter eller garniture ved siden af kartoflerne.
459,00 DKK pr Kasse

JULEAFTEN FOR 6

Køb din julekasse hos os, og vær sikker på, at få en god flæskesteg inkl. det mest nødvendige tilbehør. Det eneste du skal skal sørge for, er de specifikke mad traditioner, som din familie har. Hvis du mere er til julemedister eller juleskinke, så kan vi godt ændre i din Madkasse, så du får præcis det, som du har brug for.
679,00 DKK pr Pakker

JULEFROKOST FOR 10

Drop besværet med at handle ind til årets mange julefrokoster, og køb i stedet dit kød hos en rigtig slagter, som sender lige til døren. Det eneste du skal skal sørge for, er brød og tilbehør til kødet.
949,00 DKK pr Pakker

NYTÅRSHOVEDRET MED OKSEMØRBRAD FOR 10

Med en oksemørbrad er mulighederne mange! Du kan både tilberede mørbraden hel som en steg, som udskåret i tornadoer med baconsvøb, eller den ultimative - Beef Wellington. Mulighederne med denne kasse er mange, og du sætter selv niveauet. Det eneste du selv skal sørge for er lidt garnitur. Det eneste du skal skal sørge for, er øvrige mejeriprodukter samt grøntsagerne (der ikke er kartofler).
849,00 DKK pr Kasse
Close