Velkommen til vores butik
Søg
Filters

KOGT CANADISK HUMMER

Produktnummer: 16007
Hvis der skal være fest skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 500 gram og må ikke fryses ned igen.
110,00 DKK PR Stk

Tilgængelighed: På lager

In Stock

+ -
Produkt specifikationer
Land Canada
Produkt specifikationer
Land Canada
Kunder der har købt denne vare købte også

TIGERREJER

Den velkendte i det asiatiske køkken, på sommerbordet og for nogen i deres rejecocktail. Tigerrejer er et sikkert hit hos de fleste, da de er nemme at lave og de fleste marinader klæder dem. Du kan både grille, stege, bage og panere rejerne, og hvidløg, lime og chili er alle gode smage til dem. Rejerne købes i poser á et kilo og er fra frost.
125,00 DKK pr Pose

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

URUGUAY BLACK ANGUS RIBEYE FERSKE

Black angus kvæget fra Ana Paula er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Hvis man leder efter value for money, så skal du prøve denne ribeye. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Udskæringen sælges hel, og du kan derfor både tilberede den som en steg eller som bøffer.
299,00 DKK pr kg

CAVIAR PERLEMORSKE

Hvis du skal have kaviar anbefaler vi helt klart, at du har udstyret i orden. Kaviar kan ikke spises af hvad som helst, og hvis du ikke allerede har en horn- eller perlemorske, så anbefaler vi at du erhverver dig en. Det er vigtigt, når du spiser kaviar, at du bruger den rigtige ske. En ske af metal eller træ vil spolere smagsoplevelsen af kaviaren, fordi du risikerer at få en bismag med. Hvis du i stedet bruger en ske af perlemor eller horn, er du sikret den bedste smagsoplevelse.
70,00 DKK pr kg
Close