Velkommen til vores butik
Søg
Filters

SE ALT KØD

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

OKSEHAKKET 2,5 KG 10-12% FEDT

Hver nat står vores slagtere og hakker kød, afpudser og skærer bøffer. De gør alle bestillingerne klar til den kommende dag. Det betyder, at når du bestiller hakket oksekød fra os, så er det ikke kun dansk kød, men også friskhakket kød. Vi sælger primært kød med en fedtprocent 10, da vi synes, at det er her, man oplever den reneste smag af den lækre oksekød. Hvis du derimod ønsker en anden festprocent, så blot skriv det i din kommentar, og så hakker vi kødet så det passer til dit behov. Kødet er ferskt og kommer gaspakket, så det holder den flotte farve. Det kan holde sig en uge, men kan sagtens fryses ned, hvis der er behov for det.
145,00 DKK pr Bakke

BURGERBØF 15-18%

Vi har den ultimative burgerbøf til dig! Den er på hele 18% fedt og er af ren okse, for at give dig den ultimative greaseoplevelse, men også fordi vi ved, at det er den burgerbøf der gør en burger interessant. Kødet er 100% dansk oksekød og kan få selv den mest kritiske burgerspiser til at blive imponeret. Steg nogle bløde løg, skær en skive cheddar, tilføj en god BBQ sauce og måske en skive salat og en tomat og nogle hjemmesyltede agurker i ekstra tykke skiver - Et voilá og du har opskriften på en lækker aften! Bøfferne bliver først produceret, når de er blevet bestilt, og du modtager dem derfor frisk hakket og vakumpakket. Vi anbefaler, at man steger bøffen medium, men den tager slet ikke skade af at være gennemstegt. Burgerne er formet og vejer 150 g stykket, og du køber 12 styks ad gangen. De er lavet på ferskt kød, og du kan derfor fryse dem ned uden problemer.
110,00 DKK pr Bakke

KALVEMØRBRAD HIMMERLAND

Denne udskæring er mere lyst i kødet end oksemørbraden, og den egner sig godt til tournedosbøffer omsvøbt af bacon. Udskæringen kommer med sølvsenen, som skal fjernes. Udskæringen er mager, så vi anbefaler, at du er forsigtig med at fjerne den fedt som er på udskæringen. Kalvemørbraden er fra frost og vejer mellem 1,6 og 1,8 kilo.
160,00 DKK pr kg

STEGEFLÆSK I SKIVER 2,5 KG

Vores stegeflæsk synes vi, er noget af det bedste du kan opdrive! Vi skær altid flæsken i ekstra tykke skiver, så du får mere kød for pegene! Fordelingen mellem fedt og kød er helt perfekt, og grisen er altid dansk. Om du panerer din flæsk, steger den på panden eller i ovnen, så er du garanteret et perfekt resultat hver gang. Udskæringen er perfekt til en klassisk dansk ret, men også helt sublim til asiatiske retter med en stærk marinade.
245,00 DKK pr Bakke

FERSKE KYLLINGEBRYST 2,5 KG PR BAKKE

Få ferske kyllingebryst uden skind til en billig pris. Udskæringen er meget saftig og uden tilsat saltlage, så du får den bedste madoplevelse. Vi anbefaler, at du steger brystet ved middelvarme i 12 minutter på hver side, for at opnå det sprødeste og saftigste resultat. Udskæringen er perfekt til de danske klassikere som kylling i karry, men også gode til en salat. Kyllingen er fersk, og du kan derfor fryse den ned, hvis ikke du kan nå at spise det hele.
168,00 DKK pr Bakke

BRASILIANSK RIBEYE

Ribeye fra Minerva regnes for at være noget af det bedste oksekød fra Brasilien. Kødet er meget som argentinsk, og har en intens kødsmag og er enormt mør. Det er klart en "value for money"-bøf, hvor balancen mellem kød og fedt er lige i øjet. Ribeyen er frosset ned, men den høje kvalitet af kødet lader sig ikke påvirke af dette.
220,00 DKK pr kg

MORTENSAFTEN FOR 2

Vi har sammensat en mortensaften for 2 personer, så du ikke skal ud og kæmpe om de sidste ænder i dagligvarebutikkerne. Du kan vælge mellem confiteret andelår eller almindelige andebryster. Skriv i feltet "Bemærkninger" i check outet hvad du ønsker. Det eneste du skal gøre er, at købe ind til en lille salat eller måske en lille dessert. Pakken vil blive leveret enten fredag den 5. eller tirsdag den 9. november i termokasser med en opskrift på, hvordan du bedst tilbereder din menu.
249,00 DKK pr Pakker

MORTENSAFTEN FOR 5

Vi har sammensat en mortensaften for op til 5 personer, så du ikke skal ud og kæmpe om de sidste udskæringer i dagligvarebutikkerne. Det eneste du skal gøre er, at købe ind til en lille salat eller måske en lille dessert. Pakken vil blive leveret enten fredag den 5. eller tirsdag den 9. november i termokasser med en opskrift på, hvordan du bedst tilbereder din menu.
399,00 DKK pr Pakker

NYTÅRSFORRET MED HUMMER FOR 4

Nytår skal være hyggeligt, men også nemt for kokkene. Derfor er det ofte, at vi ender med at servere halve hummere til forret, med noget lækkert til! I år kan du i denne madkasse få hummer, som du både kan gratinere (som er nemt, hurtigt og lækkert), men du kan også servere den kold med en lækker syrlig dip og brød til. Mulighederne er mange med denne smukke og smagfulde fætter. Hummeren er forkogt og leveres frossen, men du kan også få levende hummere, som du kan bestille på 4014 8595 senest en uge før du skal bruge dem. Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter.
249,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSFORRET MED KONGEKRABBE FOR 4

Kongekrabben har ikke fået sit navn for sjov. Dette er kongen over skaldyr, og den kan tilberedes på mange forskellige måder. Det er også derfor, at den passer godt til mange forskellige ambitionsniveauer i køkkenet. Kongekrabben er frossen, men ikke tilberedt, du vil derfor modtage den rå. På kongekrabben er det kun benene man spiser, og du vil få tilsendt en enkelt side, som består af 3 store ben og en arm med klo. Hele herligheden vejer cirka et kilo med skal. Herfra kan du både klippe kødet fra skallen og pochere den, grille den hel i ben, klippe kødet ud og smørstege det, eller koge det i skallerne. Kødet kan både serveres kold og varm, men vi foretrækker personligt den varme anretning. Som tilbehør er en dip baseret på smør, urter og salt helt eminent, men du kan også koge en bisque på skallerne og servere dem i bisquen. Mulighederne er mange, men resultatet er altid godt! Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter samt grøntsagerne, hvis du ønsker tilbehør til din anretning.
599,00 DKK pr Kasse

NYTÅRSHOVEDRET MED LAM FOR 5

Rosastegt lam med urter, rosmarin ovnkartofler og en sauce på demi glace. Hvad er mere lækkert? I denne madpakke får du både lam, kartofler samt demi glace og smør. Alt du selv skal købe er krydderurter. Retten er perfekt til nytår, da den både kan gøres meget teknisk, men den tilgodeser også den travle vært, som har massere at se til, da det hele bare kan stilles i ovnen og passe sig selv. Det eneste du skal skal sørge for er øvrige mejeriprodukter eller garniture ved siden af kartoflerne.
459,00 DKK pr Kasse

JULEAFTEN FOR 6

Køb din julekasse hos os, og vær sikker på, at få en god flæskesteg inkl. det mest nødvendige tilbehør. Det eneste du skal skal sørge for, er de specifikke mad traditioner, som din familie har. Hvis du mere er til julemedister eller juleskinke, så kan vi godt ændre i din Madkasse, så du får præcis det, som du har brug for.
679,00 DKK pr Pakker

JULEFROKOST FOR 10

Drop besværet med at handle ind til årets mange julefrokoster, og køb i stedet dit kød hos en rigtig slagter, som sender lige til døren. Det eneste du skal skal sørge for, er brød og tilbehør til kødet.
949,00 DKK pr Pakker

NYTÅRSHOVEDRET MED OKSEMØRBRAD FOR 10

Med en oksemørbrad er mulighederne mange! Du kan både tilberede mørbraden hel som en steg, som udskåret i tornadoer med baconsvøb, eller den ultimative - Beef Wellington. Mulighederne med denne kasse er mange, og du sætter selv niveauet. Det eneste du selv skal sørge for er lidt garnitur. Det eneste du skal skal sørge for, er øvrige mejeriprodukter samt grøntsagerne (der ikke er kartofler).
849,00 DKK pr Kasse

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 30,00 DKK Max: 949,00 DKK
kr.30 kr.949
Close