Velkommen til vores butik
Søg
Filters

JOHNS DØDNINGEHOVED GOHST CHILISAUCE

Produktnummer: 5000976
Hvis du er til meget stærk chili, så er denne Ghost chili sauce et must have i køkkenet. Denne chili er en ægte "Don't try this at home"-chili, som passer perfekt i varme gryderetter eller som en opgradering fra din normale chilisauce. Denne flaske er ikke vores stærkeste, og hvis du er ude efter noget der er endnu vildere, så skal du prøve vores Carolina Reaper eller vores Trinidad Scorpion Chocolate, som er henholdsvis verdens stærkeste og verdens næst stærkeste chili. Chilien i denne flaske har en kraftfuld frugtig smag og en dyb jordet eftersmagen. Flasken indeholder 50 ml stykket.
80,00 DKK PR Flaske

Tilgængelighed: På lager

In Stock

+ -
Produkt specifikationer
Land Danmark
Produkt specifikationer
Land Danmark
Kunder der har købt denne vare købte også

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 500 gram og må ikke fryses ned igen.
110,00 DKK pr Stk

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
525,00 DKK pr kg

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker
Close