Velkommen til vores butik
Søg
Filters

JAPANSK WAGYU RIBEYE

Produktnummer: 15202
Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra ribeye, og er derfor et flot og højt stykke. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK PR kg

Tilgængelighed: Vælg venligst vægten på din vare
*

In Stock

+ -
Produkt specifikationer
Land Japan
Produkt specifikationer
Land Japan
Kunder der har købt denne vare købte også

IBERICO PLUMA

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Vores iberico er 100% iberico, og du får derfor en autentisk oplevelse her. Pluma udskæringen er den mest berømte af alle de iberiske udskæringer, og er fra toppen af boven på grisen og er delikat som bøf, og er enormt saftig. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer cirka 1,1 til 1,2 kilo.
225,00 DKK pr Pakker

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
50,00 DKK pr Pakker
Close