Velkommen til vores butik
Søg
Filters

IBERICO

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
pr kg

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
pr kg

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
pr Stk
Close