Velkommen til vores butik
Søg
Filters

HELE FOIE GRAS

Produktnummer: 5275
Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mulard, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Mularænderne spiser 100% plantebaseret og al foder kommer fra Enest Soulards egne foderanlæg. Dette er for at sikre, at kvaliteten gennem hele leveringskæden er i top, så du kan få den bedste oplevelse. Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen sælges hel og vejer cirka 600 gram pr styk.
285,00 DKK PR Pakker
Tilgængelighed: På lager
+ -
Produkt specifikationer
LandFrankrig
MærkeERNEST SOULARD
Produkt specifikationer
LandFrankrig
MærkeERNEST SOULARD
Kunder der har købt denne vare købte også

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
100,00 DKK pr Stk

OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

CAVIAR PERLEMORSKE

Hvis du skal have kaviar anbefaler vi helt klart, at du har udstyret i orden. Kaviar kan ikke spises af hvad som helst, og hvis du ikke allerede har en horn- eller perlemorske, så anbefaler vi at du erhverver dig en. Det er vigtigt, når du spiser kaviar, at du bruger den rigtige ske. En ske af metal eller træ vil spolere smagsoplevelsen af kaviaren, fordi du risikerer at få en bismag med. Hvis du i stedet bruger en ske af perlemor eller horn, er du sikret den bedste smagsoplevelse.
70,00 DKK pr kg

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
105,00 DKK pr kg
Close