Velkommen til vores butik
Søg
Filters

FOIE GRAS I SKIVER

Produktnummer: 14947
Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen kommer i skiver, hvilket gør den nemmere at håndtere. Du skal blot krydre skiverne og tilberede dem på panden. Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mularand, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Foie grasen sælges pr pose á 1,0 til 1,1 kilo.
525,00 DKK PR Pose
Tilgængelighed: På lager
+ -
Produkt specifikationer
LandFrankrig
MærkeERNEST SOULARD
Produkt specifikationer
LandFrankrig
MærkeERNEST SOULARD
Kunder der har købt denne vare købte også

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK pr Pakker

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK pr Stk
Close