Velkommen til vores butik
Søg
Filters

FJERKRÆ

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

FRANSKE UNGHANER

Fransk unghaner er kylling af høj fransk kvalitet. Kyllingen er saftig og enorm smagfuld og perfekt til coq au vin! En unghane vejer cirka 1,6 kilo og er fersk.
pr kg

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
pr Pakker

FOIE GRAS I SKIVER

Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen kommer i skiver, hvilket gør den nemmere at håndtere. Du skal blot krydre skiverne og tilberede dem på panden. Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mularand, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Foie grasen sælges pr pose á 1,0 til 1,1 kilo.
pr Pose

HELE FOIE GRAS

Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mulard, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Mularænderne spiser 100% plantebaseret og al foder kommer fra Enest Soulards egne foderanlæg. Dette er for at sikre, at kvaliteten gennem hele leveringskæden er i top, så du kan få den bedste oplevelse. Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen sælges hel og vejer cirka 600 gram pr styk.
pr Pakker

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
pr kg

GÅSEBRYST

Ikke den med flødeskummen, men den med næbbet. Gås burde man ikke kun spise til Mortensaften eller jul, det er en lækker spise, hvis den bliver tilberedt korrekt. Rids skindet lidt, gnub det med salt og peber og steg det med skindsiden ned ad på lav varme. Steg ikke brystet for meget, og sørg for at det er rosa i midten. Sådan får du den perfekte skind på dit bryst og en perfekt kerne. Vores gåsebryst sælges pr pakke med to bryst á 375-400 gram fra frost.
pr Pakker

FASAN KOK

Fasanen er den største vildtlevende fugl i Danmark og blev importeret fra Asien i 1562, hvor den fandt gode levevilkår i Danmark - på nær i jagtsæsonen. Fasanen har en meget klassisk vildt smag, og er en meget mager fugl. Hvis du ikke gider at fange din egen, eller du bare er træt af at spytte hagl under dine fasanmåltider, så er denne hele fasan en vinder! Den er klargjort, så du blot skal koncentrere dig om at tilberede den og en god sovs til. Fasanen sælges uden hoved, vinger, ben og indmad og vejer mellem 850-900 gram. Fasanen er fra frost.
pr Stk

CONFITERET ANDELÅR

Confiteret andelår fra fritgående ænder er noget af det lækreste! Confit betyder, at det er konserveret, og lårene fås derfor på dåse. Tilberedningsmetoden gør, at lårene bliver utroligt møre og meget smagfulde, og du skal blot komme dem i ovnen til de er varme. Det er en sikker vinder i julen, men vi spiser den gerne året rundt! Dåsen vejer 1,35 kilo (725 i drænet vægt) og indeholder 4 andelår.
pr Dåse

KYLLINGEBRYST FERSKE 2,5 KG PR BAKKE

Få ferske kyllingebryst uden skind til en billig pris. Udskæringen er meget saftig og uden tilsat saltlage, så du får den bedste madoplevelse. Vi anbefaler, at du steger brystet ved middelvarme i 12 minutter på hver side, for at opnå det sprødeste og saftigste resultat. Udskæringen er perfekt til de danske klassikere som kylling i karry, men også gode til en salat. Kyllingen er fersk, og du kan derfor fryse den ned, hvis ikke du kan nå at spise det hele.
pr Bakke

AND 3,4 KILO

Denne and er avlet af Cherry Valley, som har produceret og avlet højkvalitetsænder i mere end 50 år. Med Cherry Valley ænder er du sikker på, at kvaliteten er i top, og smagen helt perfekt! Racen er af peking og du modtager anden med skind, ben og indmad. Udskæringen er fra frost.
pr Stk
Close