Velkommen til vores butik
Søg
Filters

CAVIAR ROYAL BELGIAN OSIETRE 50 G

Produktnummer: 13016
Osietra kaviar har intense og komplekse, let salte og typiske nøddeagtige toner efterfulgt af strejf af mineraler og æggeblomme. Meget lang eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
979,00 DKK PR Dåse
Tilgængelighed: På lager
+ -

TYPE: Stør hovedsageligt fra området omkring Det Kaspiske Hav, også kaldet russisk stør.

LATINSK NAVN: Acipenser Gueldenstaedtii

PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt tilberedt kaviar

ÆGDIAMETER: 3,0 mm til 3,5 mm

STØRENES ALDER: Mellem 9 og 12 år

ÆGGENES FARVE:  Variende fra stålgrå over oliven til mørkegrøn, nogle gange endda ravfarvet.

FÅS I: 30g, 50g og 125g

OPRINDELSE: Belgien

GASTROunika Selected Caviar produceres på to smukke bæredygtige farme i Europa – hvor størene lever i en stor bjergsø (Caviar Elegance) og skovsøer med naturligt kildevand (Royal Belgian Caviar). GASTROunika Caviar er specielt udvalgt i hånden, og hver type kaviar kan spores tilbage til den faktiske fisk, den kommer fra – alt sammen i samarbejde med CITES (Convention of International Trade in Endangered Species).
GASTROunika Caviar leverer et af de absolut fineste og sjældneste kaviarudvalg til en bred vifte af toprestauranter i Skandinavien og andre dele af verden.
GASTROunika Caviar blev grundlagt af Søren Grunnet Løvenlund i 2016 i hans stræben efter at levere de fineste kulinariske produkter til verdens bedste restauranter.

TYPE: Stør hovedsageligt fra området omkring Det Kaspiske Hav, også kaldet russisk stør.

LATINSK NAVN: Acipenser Gueldenstaedtii

PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt tilberedt kaviar

ÆGDIAMETER: 3,0 mm til 3,5 mm

STØRENES ALDER: Mellem 9 og 12 år

ÆGGENES FARVE:  Variende fra stålgrå over oliven til mørkegrøn, nogle gange endda ravfarvet.

FÅS I: 30g, 50g og 125g

OPRINDELSE: Belgien

GASTROunika Selected Caviar produceres på to smukke bæredygtige farme i Europa – hvor størene lever i en stor bjergsø (Caviar Elegance) og skovsøer med naturligt kildevand (Royal Belgian Caviar). GASTROunika Caviar er specielt udvalgt i hånden, og hver type kaviar kan spores tilbage til den faktiske fisk, den kommer fra – alt sammen i samarbejde med CITES (Convention of International Trade in Endangered Species).
GASTROunika Caviar leverer et af de absolut fineste og sjældneste kaviarudvalg til en bred vifte af toprestauranter i Skandinavien og andre dele af verden.
GASTROunika Caviar blev grundlagt af Søren Grunnet Løvenlund i 2016 i hans stræben efter at levere de fineste kulinariske produkter til verdens bedste restauranter.

Produkt specifikationer
LandBelgien
MærkeGASTROUNIKA
Produkt specifikationer
LandBelgien
MærkeGASTROUNIKA
Close