Velkommen til vores butik
Søg
Filters

CAVIAR PLATINUM 50 G

Produktnummer: 13522
Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineraler og en kompleks og bred eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
999,00 DKK PR Dåse

Tilgængelighed: På lager

In Stock

+ -

TYPE: Krydsning mellem Osietra og Baerii-stør

LATINSK NAVN: Hybrid mellem Acipenser Gueldenstaedtii og Acipenser Baerii

PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt tilberedt kaviar

ÆGDIAMETER: 3,2 mm til 3,5 mm

STØRENES ALDER: Mellem 7 og 8 år

ÆGGENES FARVE:  Platingrå over olivengrøn til dyb mørkegrøn

SMAG: Let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og mineraler og en meget behagelig og lang eftersmag.

FÅS I: 10g, 30g, 50g, 125g, 250g, 500g & 1.000 g

OPRINDELSE: Belgien

TYPE: Krydsning mellem Osietra og Baerii-stør

LATINSK NAVN: Hybrid mellem Acipenser Gueldenstaedtii og Acipenser Baerii

PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt tilberedt kaviar

ÆGDIAMETER: 3,2 mm til 3,5 mm

STØRENES ALDER: Mellem 7 og 8 år

ÆGGENES FARVE:  Platingrå over olivengrøn til dyb mørkegrøn

SMAG: Let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og mineraler og en meget behagelig og lang eftersmag.

FÅS I: 10g, 30g, 50g, 125g, 250g, 500g & 1.000 g

OPRINDELSE: Belgien

Produkt specifikationer
Land Belgien
Mærke GASTROUNIKA
Produkt specifikationer
Land Belgien
Mærke GASTROUNIKA
Kunder der har købt denne vare købte også

AUSTRALSK WAGYU STRIPLOIN M KÆDE 4-5 MBS

Denne udskæringer er helt klart i toppen af vores varer, og en udskæring vi har svært ved at få armene ned af. Striploin er skåret ved siden af ribeyen, fra ryggen af kvæget og skæres altid med kappen på, som er den massive fedtkant der er ovenpå kødet. Udskæringen betragtes som en af de bedre udskæringer fra kvæget. Denne wagyuudskæring er fra det australske Darling Downs, som ved flere lejligheder er blevet kronet som Australiens bedste wagyu af Royal Queensland Food and Wine Show. Wagyukvæg fra Darling Downs går i det sydlige Australien, hvor de fodres med korn i minimum 400 dage før slagtning. Denne fodersammensætning er med at give en helt unik marmorering i udskæringen. Når du køber wagyu skal orientere dig efter den MBS score, der er angivet på kødet. Scoren for wagyu går fra 3 til 12, og jo højere en score, jo mere marmorering og derved smag i udskæringen.
675,00 DKK pr kg
Close