Velkommen til vores butik
Søg
Filters

BALL TIP, TERES MAJOR & BRISKET

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

AMERIKANSK BLACK ANGUS BALL TIP

Står du og mangler en lækker udskæring, som er alsidig at tilberede, så er en ball tip et glimrende bud. Ball tip kommer fra klumpen som skæres af låret og sidder ved siden af inderlåret. Udskæringen minder lidt om culotteudskæringen, da dens fibre skifter retning. Den er genial til sous vide, grill og en klassisk tur i ovnen, alt efter hvad dit temperament holder til. Udskæringen kommer fra den amerikanske Star Range Angus, som har været garant for høj kvalitet i mange år.
132,50 DKK pr kg

AMERIKANSK GREATER OMAHA BLACK ANGUS SPIDSBRYST

Brisket er det samme som spidsbryst, og egner sig særligt til langsom tilberedning. At tilberede en brisket er en lille videnskab i sig selv, kødstykket egner sig især til langsom tilberedning på pillegrill, kuglegrill og ovn. Udskæringer fra Greater Omaha har en meget høj og ensartet kvalitet. Kvæget er kornfodret oksekød fra øverste hylde af den bedste amerikanske kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende, når der tales amerikansk oksekød. Dette er blandt andet fordi kødet er hormonfrit, og at dyrene er håndplukket af udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på græs med supplering af en velafbalanceret kost af foder og korn. Før slagtning opfodres kvæget på en diæt af korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste black angus oksekødssmag og den ekstreme mørhed, som Greater Omaha er kendt for.
115,00 DKK pr kg

AMERIKANSK GREATER OMAHA BLACK ANGUS RIBEYE MED BEN

Teres Major er en helt fantastik udskæring fra skulderen af kvæget. Udskæringen er meget marmoreret og mør, og minder udsensmæssigt om en lille oksemørbrad. Udskæringen er meget velegnet til grille eller til at stege som små bøffer på panden. Denne udskæring fra Greater Omaha har en meget høj og ensartet kvalitet. Kvæget er kornfodret oksekød fra øverste hylde af den bedste amerikanske kvalitet. Greater Omaha betragtes af fagfolk og kødelsker verden over som markedsledende, når der tales amerikansk oksekød. Dette er blandt andet fordi kødet er hormonfrit, og at dyrene er håndplukket af udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på græs med supplering af en velafbalanceret kost af foder og korn. Før slagtning opfodres kvæget på en diæt af korn i mindst 180 dage for at sikre den fineste black angus oksekødssmag og den ekstreme mørhed, som Greater Omaha er kendt for.
365,00 DKK pr kg
Close