Velkommen til vores butik
Søg
Filters

SE ALLE VARER

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

AUSTRALSK WAGYU STRIPLOIN M KÆDE 4-5 MBS

Denne udskæringer er helt klart i toppen af vores varer, og en udskæring vi har svært ved at få armene ned af. Striploin er skåret ved siden af ribeyen, fra ryggen af kvæget og skæres altid med kappen på, som er den massive fedtkant der er ovenpå kødet. Udskæringen betragtes som en af de bedre udskæringer fra kvæget. Denne wagyuudskæring er fra det australske Darling Downs, som ved flere lejligheder er blevet kronet som Australiens bedste wagyu af Royal Queensland Food and Wine Show. Wagyukvæg fra Darling Downs går i det sydlige Australien, hvor de fodres med korn i minimum 400 dage før slagtning. Denne fodersammensætning er med at give en helt unik marmorering i udskæringen. Når du køber wagyu skal orientere dig efter den MBS score, der er angivet på kødet. Scoren for wagyu går fra 3 til 12, og jo højere en score, jo mere marmorering og derved smag i udskæringen.
742,00 DKK

ARGENTINSK RIBEYE

Argentiske ribeyes er kendt for sin mørhed og flotte mørke farve. Marmoreringen er helt i top, hvilket gør kødet enormt mørt og saftigt. Argentinske ribeyes er perfekt til både store bøffer og god til en helstegning.
320,00 DKK

CHAMPAGNE FERNAND HUTASSE BRUT TRADITION

Farve: Champagnen bruser smukt i glasset og danner en cremet vifte af fine skum perler. Champagnen er smuk gylden med klare grønne refleksioner. Næse: Det første indtryk er en smuk blød og moden note af tørret frugt. Kandiserede abrikoser blander sig med frisk honning og honningkager Karakter: I ganen er vinen rund og livlig. Et fyldigt touch med en let og nobel bitterhed. Velegnet: Passer perfekt som aperitif året rundt, grillet grønt, og sommermad. Årgang: Not Vintage Druer: 75% Pinot Noir 25% Chardonnay, 30% 3 årgange Dosage: 8g/L Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L Serveres kølig 8-9 grader Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
280,00 DKK

IBERICO PLUMA

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Vores iberico er 100% iberico, og du får derfor en autentisk oplevelse her. Pluma udskæringen er den mest berømte af alle de iberiske udskæringer, og er fra toppen af boven på grisen og er delikat som bøf, og er enormt saftig. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer cirka 1,1 til 1,2 kilo.
225,00 DKK

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
525,00 DKK

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
105,00 DKK

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu. Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK

CAVIAR ELEGANCE OSSETRA ROYAL 125 G

Meget intens og fyldig, stor kompleksitet, let saltet og typisk cremet og nøddeagtig smag efterfulgt af strejf af mineraler, syrlighed og æggeblomme. Meget lang og raffineret eftersmag.
2.949,00 DKK

CAVIAR PLATINUM 50 G

Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineraler og en kompleks og bred eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
999,00 DKK

CAVIAR ROYAL BELGIAN GOLD 30 G

Gold kaviar har en let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
429,00 DKK

CAVIAR ROYAL BELGIAN GOLD 50 G

Gold kaviar har en let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
679,00 DKK

CAVIAR ROYAL BELGIAN OSIETRE 50 G

Osietra kaviar har intense og komplekse, let salte og typiske nøddeagtige toner efterfulgt af strejf af mineraler og æggeblomme. Meget lang eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
979,00 DKK

CHAMPAGNE BERNARD TOENAY GRAND CRU MILLESIMNE 2008

Champagnen er fantastisk frisk, generøs og udtryksfuld med mirabelle, blomme, mango og varme noter af kanel. Smukt balanceret af restsukker med en lang og blød finish. Champagnen passer perfekt til snegle med masser af persillesmør, røget laks med blinis og kalvekotelet med flødesovs. Årgang: 2008 Druer: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Dosage: 8g/L Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L Farve: Øjet forkæles af rigt skum når vinen serveres i glasset . Livlige små bobler danner fine tynde perlekæder i midten af glasset, hvor vinen er krystalklar og blank gylden. Næse: Første note i glasset er dyb, moden tørret frugt. Når champagnen bevæger sig i glasset, fornemmer man noter af kanel med en afrunding af kandiserede gule stenfrugter. Serveres kølig 8-9 grader. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
520,00 DKK

CHAMPAGNE BERNARD TORNAY BLANC D'NOIR

En champagne der starter rund og blid, men skjuler en fin friskhed. Runder af med kandiserede frugtnoter og lukker med nobel og delikat bitterhed. Champagnen passer perfekt til saltede snacks, foie gras, kalv med svampe, and med trøffelmayo. Serveres kølig 8-9 grader.Type: Champagne Årgang: Nonvintage Druer: Pinot Noir, 30% spredning over 3 år, dosage: 8g/L Lagring: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske. Farve: Levende, sparkling med masser af små fine bobler, som er med til at skabe den blege gyldne farve. En smuk, lys, sprød og klar champagne. Næse: Den første oplevelse i næsen er en fin duft af modne pærer og æbler. I glasset frigives en blød duft af honningkage-noter som sluttes af med et lille hint af kvæde. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
500,00 DKK

FOIE GRAS I SKIVER

Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen kommer i skiver, hvilket gør den nemmere at håndtere. Du skal blot krydre skiverne og tilberede dem på panden. Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mularand, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Foie grasen sælges pr pose á 1,0 til 1,1 kilo.
525,00 DKK

HELE FOIE GRAS

Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mulard, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Mularænderne spiser 100% plantebaseret og al foder kommer fra Enest Soulards egne foderanlæg. Dette er for at sikre, at kvaliteten gennem hele leveringskæden er i top, så du kan få den bedste oplevelse. Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen sælges hel og vejer cirka 600 gram pr styk.
285,00 DKK

JAPANSKE KAMMUSLINGER

Hvidvin, fløde, citron, dild - kun fantasien sætter grænser, når du skal tilberede kammuslinger. Kammuslinger er cremet og delikate, så vær opmærksom, når du tilbereder dem, at de ikke får for meget. Kammuslingerne er klargjorte for dig, så de er klar til tilberedning. Købes i poser á 1 kilo og er fra frost.
300,00 DKK

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK

JOHNS DØDNINGEHOVED GOHST CHILISAUCE

Hvis du er til meget stærk chili, så er denne Ghost chili sauce et must have i køkkenet. Denne chili er en ægte "Don't try this at home"-chili, som passer perfekt i varme gryderetter eller som en opgradering fra din normale chilisauce. Denne flaske er ikke vores stærkeste, og hvis du er ude efter noget der er endnu vildere, så skal du prøve vores Carolina Reaper eller vores Trinidad Scorpion Chocolate, som er henholdsvis verdens stærkeste og verdens næst stærkeste chili. Chilien i denne flaske har en kraftfuld frugtig smag og en dyb jordet eftersmagen. Flasken indeholder 50 ml stykket.
80,00 DKK

GAMMELDAGS RULLEPØLSE

Den berømte og den berygtede gammeldags rullepølse, hvor både smagen og størrelsen er ud over det sædvanelige! Rullepølsen er gnedet godt ind i peber og smagen er kødfuld og yderst velsmagende. Den er slagternes favorit, og burde være på et hvert frokostbord med respekt for sig selv. Rullepølsen er fersk og sælges hel. Den vejer cirka 1,85 kilo.
222,00 DKK

DYREFILET

Leder du efter en god vildtudskæring, så led ikke længere! Udskæringen her kommer fra krondyr, og har en klassisk vildtsmag og en dyb rød farve. Fileten er mør og mager, og nuancerne i smagen afhænger af dyrets føde i naturen. Krondyr jages fra 1. september til 31. januar, hvor det kan fås ferskt, mens at det resten af året kan købes fra frost.
225,00 DKK

FRANSKE UNGHANER

Fransk unghaner er kylling af høj fransk kvalitet. Kyllingen er saftig og enorm smagfuld og perfekt til coq au vin! En unghane vejer cirka 1,6 kilo og er fersk.
75,00 DKK

VILDSVINENAKKE

Udskæringen er perfekt til langtidsstegningn, og hvis du har tid nok, så kan du få den lækreste pulled pork ud af denne steg. Smagen er enormt kraftfuld, dyb og saftig og passer til ragout, steg eller pulled pork, alt efter tidsplan, personlige kompetencer og ambitionsniveau. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
70,00 DKK

VILDSVINEBOV

Denne udskæring betragtes ikke som en fin udskæring, men ligesom at østers og hummere engang var fattigmandskost, så kan man skifte mening. Boven har en enormt kraftfuld, dyb og saftig smag og er ret nem at tilberede, da den er pakket i net. Udskæringen er både god til brasering og gryderetter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Boven sælges hel og er fra frost.
78,00 DKK

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK

DANSK HIMMERLAND RIBEYE

Ribeye fra Himmerland er 100 % dansk og er altid garant for kvalitet i højsædet. Ribeyen har en flot marmorering, som er med til at give dig en klassisk ribeye-oplevelse. Himmerland er et populært brand og alle deres udskæringer modnes i 12-14 dage efter opskæring. Kvægenes velfærd er i fokus hos Himmerland, og de udsættes ikke for lange og udmattende transporter. Derfor er Himmerlandskød altid danske kvæg, som er opdrættet og slagtet i Danmark.
265,00 DKK

JOHNS GUL HABANERO HAVTORNSAUCE

Johns gule habanero chilisauce er en sjælden, lillebitte meget aromatisk habanero type chili, med hele den typisk caraibiske duft og smag. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

SKÅRET OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
75,00 DKK

SAFRAN

Safran er verdens dyreste krydderi, og går også under navnet "Det røde guld", med en kilopris på flere tusinde kroner . Safran er ikke kun godt til paella, men også risotto, saucer, mos og almindelige risretter. Krydderiet har en sød og honningagtig smag, og giver maden en kraftig gul farve. Vores safran er fra Spanien og er pakket på flaske á 2 gram.
60,00 DKK

TØRSALTET BACON

For en hver baconentusiast er denne varer et must i køkkenet. Baconen er hel og tørsaltet, hvilket betyder, at du kan skære det i skiver, som du har brug for, og samtidig få en enorm umamismag i din mad. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end almindeligt bacon, og det sprutter også mindre på panden end almindelig bacon, fordi tørsaltningen trækker vandet ud af kødet.
85,00 DKK

FRANK'S REDHOT CHILISAUCE

Denne hotsauce er udviklet til hot wings, men er også perfekt til marinering af både ribs og rejer. Det siges, at denne sauce var en vigtig ingrediens i de berømte buffalo wings, som kom til verden i 1964 i Buffalo, New York. Saucen er et must have i en hver grillentusiasts skab! Flasken indeholder 148 ml.
41,00 DKK

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
50,00 DKK

CAVIAR PERLEMORSKE

Hvis du skal have kaviar anbefaler vi helt klart, at du har udstyret i orden. Kaviar kan ikke spises af hvad som helst, og hvis du ikke allerede har en horn- eller perlemorske, så anbefaler vi at du erhverver dig en. Det er vigtigt, når du spiser kaviar, at du bruger den rigtige ske. En ske af metal eller træ vil spolere smagsoplevelsen af kaviaren, fordi du risikerer at få en bismag med. Hvis du i stedet bruger en ske af perlemor eller horn, er du sikret den bedste smagsoplevelse.
70,00 DKK

DYRERYG

Dyreryg er en enorm smuk udskæring, og kan imponere de fleste. Udskæringen er meget stor, da den stadigvæk er på ben og er derfor flot på bål. Udskæringens placering siger sig selv, og det mørke røde kød og den vilde smag er lækker til rodfrugter, mørk øl, mørke bær eller en god flaske rødvin. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær varer at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren. Dyreryggen er afpudset og du skal derfor kun forholde dig til sølvscene, som er nem at fjerne.
180,00 DKK

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Udskæringen er skåret af dyrekølle, som er et magert men meget smagfuldt stykke kød. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær vare at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
235,00 DKK

SORT TORSK

Sort torsk er en spændende og meget unik varer fra den nordlige del af Stillehavet. Fisken har en meget intens smag og har fået kælenavnet 'Smørfisken', fordi den har en overraskende dejlig, blød og smøragtig tekstur. Den sorte torsk er en dybhavsfisk og kan leve op til 1500 meter under havoverfladen. Dette betyder også, at de bliver større end man ellers ser hos dens artsfæller. Fisken er typisk 70 cm og vejer 4 kg ved fangsten. Den sorte torsk er oftest at finde i Japan, hvor den i høj grad bruges til eksklusiv sushi, da den er svær at få fingrene i. Vi sælger fisken hel uden hoved, med en cirka vægt på 2,5 kg. Varen er fra frost.
612,00 DKK

TIGERREJER

Den velkendte i det asiatiske køkken, på sommerbordet og for nogen i deres rejecocktail. Tigerrejer er et sikkert hit hos de fleste, da de er nemme at lave og de fleste marinader klæder dem. Du kan både grille, stege, bage og panere rejerne, og hvidløg, lime og chili er alle gode smage til dem. Rejerne købes i poser á et kilo og er fra frost.
125,00 DKK

RØGET LAKS I SKIVER

Denne laks er opdrættet i Norge, som beregnes for at være et af de førende steder for lakseopdræt. Først saltes laksen, hvorefter den tørres langsomt for at bevare dens fin konsistens og flotte orangerød farve. Laksen vejer mellem 1,4 og 1,5 kilo og sælges pr halvside. Laksen er fra frost.
275,00 DKK

VAGTLER MED BEN

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler kaldes også Jumbo vagtler og er med ben. Vagtler er nemme og hurtige at tilberede, og er enormt dekorative, da de holder deres flotte facon efter tilberedning. Vagtlerne er pakket 2 stk i en pakke og vejer 220 gram stykket og er fra frost.
30,00 DKK

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
60,00 DKK

GÅSEBRYST

Ikke den med flødeskummen, men den med næbbet. Gås burde man ikke kun spise til Mortensaften eller jul, det er en lækker spise, hvis den bliver tilberedt korrekt. Rids skindet lidt, gnub det med salt og peber og steg det med skindsiden ned ad på lav varme. Steg ikke brystet for meget, og sørg for at det er rosa i midten. Sådan får du den perfekte skind på dit bryst og en perfekt kerne. Vores gåsebryst sælges pr pakke med to bryst á 375-400 gram fra frost.
145,00 DKK

LAMMECULOTTE

Med hvidløg og rosmarin er denne udskæring en sikker, mør og saftig vinder. Denne udskæring kommer bagerst fra lammet og fungerer godt som steg. Den er nem at tilberede og tilmed hurtig. Der er fire culotter i en pose á 1,3-1,4 kilo, og de er fra frost.
240,00 DKK

LAMMEKRONE

Som ordet beskriver, så er lammekrone det ypperste indenfor lam. Det er et lammesnit der er skåret vinkelret på rygsøjlen og inkluderer 16 ribben. De karakteristiske ben står smukt i enhver servering, og med en mørk glaze og noget underordnet tilbehør, så har du opskriften på en god menu! Fordi benene stadigvæk sidder på kødet får du en enormt smagfuld udskæring, der samtidig er mør. Udskæringen kommer med 16 ben i alt og er fra frost.
295,00 DKK

LAMMESKANK

Lammeskanken er fantastisk til braisering i ovn eller i gryde. Særligt langtidsstegning er anbefalelsesværdigt, da du får mest muligt smag for pengene her. Udskæringen er fra benet og har både knogle og marv, som er med til at give en fantastisk smag! Skankerne er pakket i poser med to stk i hver fra frost.
80,00 DKK

SVINEKÆBER

Svinekæber er en klassikker i det danske køkken, og en braisering med en mørk øl eller rødvin klæder denne udskæring. Svinekæber er enormt møre og har en meget intens og dyb kødsmag, som kan få de fleste kødelskere til at bede om en portion mere. Hvis du ejer en slow cooker eller en sous vide, så er det her helt klart en udskæring som du burde kaste dig over, da disse maskiner er lavet til udskæringer som denne. Hvis ikke du ejer sådan en, så frygt ej, lav varme i en gryde med rieligt væske kan også slå til! Svinekæberne pakkes i poser á 1 kilo og er fra frost.
69,50 DKK

FASAN KOK

Fasanen er den største vildtlevende fugl i Danmark og blev importeret fra Asien i 1562, hvor den fandt gode levevilkår i Danmark - på nær i jagtsæsonen. Fasanen har en meget klassisk vildt smag, og er en meget mager fugl. Hvis du ikke gider at fange din egen, eller du bare er træt af at spytte hagl under dine fasanmåltider, så er denne hele fasan en vinder! Den er klargjort, så du blot skal koncentrere dig om at tilberede den og en god sovs til. Fasanen sælges uden hoved, vinger, ben og indmad og vejer mellem 850-900 gram. Fasanen er fra frost.
60,00 DKK

CONFITERET ANDELÅR

Confiteret andelår fra fritgående ænder er noget af det lækreste! Confit betyder, at det er konserveret, og lårene fås derfor på dåse. Tilberedningsmetoden gør, at lårene bliver utroligt møre og meget smagfulde, og du skal blot komme dem i ovnen til de er varme. Det er en sikker vinder i julen, men vi spiser den gerne året rundt! Dåsen vejer 1,35 kilo (725 i drænet vægt) og indeholder 4 andelår.
165,00 DKK

ZEBRASTEAK

Zebra er en mager og mør udskæring med en fyldig og sødlig smag. Det siges, at zebra smager af en vild udgave af hestekød, hvilket vi er helt enige i. Steaken er skåret fra stykkammen, hvilket er en lækker udskæring. Zebra er et sjovt og anderledes supplement til oksekød i dine retter. En steak pr pakke á 250 gram, fra frost.
135,00 DKK

ZEBRAKØLLE UDEN BEN

Vores zebrakølle sælges uden ben, og den passer derfor ind i de fleste ovne. Zebra smager af en mellemting mellem vildt og hest, og er et sjovt og anderledes supplement til oksekød. Kødet er magert, mørt og har en sødlig men fyldig smag. Stegen sælges hel og er fra frost.
250,00 DKK

CAVIAR PLATINUM 30 G

Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineraler og en kompleks og bred eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
599,00 DKK

CAVIAR ROYAL BELGIAN OSIETRE 30 G

Osietra kaviar har intense og komplekse, let salte og typiske nøddeagtige toner efterfulgt af strejf af mineraler og æggeblomme. Meget lang eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
579,00 DKK

BERNAISE SAUCE

Få den (efter vores mening) bedste bernaise sauce med til dit kød! Vores bernaise sauce er fra JK salater, som er garant for høj kvalitet og fantastisk smag! Saucen er lavet med ægte estragon og har den helt rigtige balance mellem fedme og syre. Bernaise fra JK adskiller sig fra mængden, de ikke masseproducerer som mange andre producenter på markedet. Bernaisen er frisklavet og kan holde sig i minimum en uge fra du modtager den. Den er pakket i plastikbeholdere á 500 g.
37,00 DKK

HEINZ

Well... Hvad skal vi sige? Heinz blev grundlagt af Henry J. Heinz i 1869 i Pittsburgh. Han startede med at sælge syltede agurker og eddike på flaske. Gennem kontinuerlig kvalitet og nytænkning er Heinz i dag et kæmpe imperium indenfor saucer. Der er 875 ml pr flaske, svarende til 1 kilo.
25,00 DKK

JAPANSK WAGYU STRIPLOIN

-Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra striploin, og er derfor et lavere stykke end ribeyen, men med mulighed for at lave nogle flotte udskæringer og selvfølgelig den gode smag. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK

HVIDVIN RIESLING FEINHERB 2017

En smuk riesling fra 2017. Reislingen har friske kanter på ganen og alligevel en herlig balance mellem let syre og en fin og delikat sødme. Sød, let og elegant på samme tid. Velegnet som aperitif og til lette retter. Druer: Riesling. Fad: Plante år: 1967 v. Menscherberg & Palm vinbjerget. Vestvendt. Spontan gæring. Håndplukket. Farve: Klar lys med gule og grønne toner. Næse: Citrus og grape dominerer næsen. Alkohol: 10% Sukker: 21 g/l Serveringstemperatur: 8-12º
159,00 DKK

RØDVIN RUCHE OPERA PRIMA 2015

En dejlig rødvin fra Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato fra 2015. Vinen har en rund og fyldig vin med en god balance af syre og modne frugter. En vin fyldt med karakter, samt en god og blød eftersmag. Velegnet til det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste. Type: Rødvin Druer: 100% Ruché Fad: Gæring af alkohol og malolaktisk gæring i ståltanke. Lagring i 500l franske egefade i 24 - 36 mdr. og derefter på flaske i 12 mdr. Ufiltreret. Kan nemt gemmes 20 år. Farve: Rubinrød med lilla skygge Næse: Roser, vanilje, lakrids, krydderier og modne kirsebær. Alkohol: 15% Serveringstemperatur: 12-18º
369,00 DKK

HVIDVIN RIESLING TROCKEN 2019

Denne riesling er fra 2019, og er frisk og velafbalanceret med en delikat afrunding til slut. Den har en frisk, let sødme, og er velegnet som starter, til tapas, til fjerkræ, til fisk og skaldyr, eller som aperitif. Lagring: Zuckerberg. Plantet 1963. Sydvendt. Spontan gæring. Håndpluk. Farve: Klar lys med gule og grønne toner. Næse: Hvide blomster, citrus og modne æbler dominerer næsen. Alkohol: 10,5% Sukker: 6,5 g/l Serveringstemperatur: 8-12º
159,00 DKK

ROSEVIN PALM

Type: Rosé Druer: Grenache, Merlot og Cinsault. Fad: Gæres med skind kortvarigt i ståltanke, derefter langsom gæring ved 16 grader i ståltanke. Farve: Smuk og blød, let laksefarvet. Næse: En skøn duft af jordbær, hindbær og solbær. Karakter: Frisk og levende i munden med masser af frisk syre og sødme fra modne sommerbær. Velegnet: Aperitif, skaldyr, salater, kylling, lette oste, skal bare nydes en dag hvor solen skinner. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-9º
149,00 DKK

ROSEVIN PALM MAGNUM

Type: Rosé Druer: Grenache, Merlot og Cinsault. Fad: Gæres med skind kortvarigt i ståltanke, derefter langsom gæring ved 16 grader i ståltanke. Farve: Smuk og blød, let laksefarvet. Næse: En skøn duft af jordbær, hindbær og solbær. Karakter: Frisk og levende i munden med masser af frisk syre og sødme fra modne sommerbær. Velegnet: Aperitif, skaldyr, salater, kylling, lette oste, skal bare nydes en dag hvor solen skinner. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-9º
295,00 DKK

DANSK HIMMERLAND OKSEMØRBRAD

Mørbrad fra Himmerland er 100 % dansk og er altid garant for kvalitet i højsædet. Mørbraden har en flot størrelse til både helstegning og medaljoner. Himmerland er et populært brand og alle deres udskæringer modnes i 12-14 dage efter opskæring. Kvægenes velfærd er i fokus hos Himmerland, og de udsættes ikke for lange og udmattende transporter. Derfor er Himmerlandskød altid danske kvæg, som er opdrættet og slagtet i Danmark.
300,00 DKK

KROKODILLESTEAK

Krokodille er en særlig varer, som man ikke ofte støder på. Smagen minder om kylling, men konsistensen minder mere om havtaske. Kødet er lyst og fint, og det kan derfor matches med meget af det samme, som vi kender fra hvide fisk og kylling. Krokodille kan med fordel både tilberedes på en pande eller på grill, og den skal ikke have meget mere end et par minutter på hver side ved høj varme og så et par minutter mere på lav varme for at være helt færdigtilberedt. Udskæringen vejer mindst 250 gram pr pakke og er fra frost.
120,00 DKK

GRILLPØLSER

Vores grillpølser fra Tyskland er en sommerfavorit som supplement til grillbøffen. Pølserne er blandt andet krydret med sennep og har aroma af røg som giver en dyb smag til kødet. Pølserne er lavet i naturtarm fra lam. Der er 31 styk i en pakke og én grillpølse vejer omkring 80 gram. I en pakke får du derfor 2,5 kilo grillpølser til din grill. God fornøjelse!
195,00 DKK

FRANKFURTER

Vores frankfurtere er på hele 148 gram og fra vores naboland Tyskland. Frankfurterne er krydret med sennep, selleri og aroma af røg og de er lavet i naturtarm fra svin. I en pakke får du 17 styk ferske frankfurtere klar til grillen.
195,00 DKK

JOHNS CHIPOTELSAUCE

Johns chipotle sauce har en dejlig røget og stærk smag. Den er perfekt til ribs, hot wings, paneret kylling og alt der generelt er godt på grillen. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

JOHNS GUL HABANERO ANANASSAUCE

Johns gule habanero og ananas chilisauce er meget aromatisk og enormt stærk, med en sød eftersmag af ananas. Den er genial til mexicansk mad, på østers og udskæringer fra gris. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

JOHNS GUL HABANERO PASSIONSFRUGTSAUCE

Johns gule habanero og passionsfrugt chilisauce er helt genial. Den er fra habaneroen enormt stærk og aromatisk, og med en eftersmag af passionsfrugt, som passer sammen med uhyggeligt mange retter. Vi foretrækker denne chili til østers, iberioc eller anden fed mad. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

JOHNS JALAPENOSSAUCE

Johns jalapenos chilisauce er den helt klassiske, som man altid skal have i skabet! Den har en klassisk stærk smag med en smule syre og dybde fra jalapenosen. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

JOHNS JALAPENOS LIMESAUCE

Johns jalapenos med havtorn har en stærk klassisk smag. Havtornen bidrager med en lækker rund sød og mild eftersmag. Vi anbefaler den til fede retter, som godt kan tåle lidt spicyness. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK

JOHNS RØD HABANEROSAUCE

Den røde habanerosauce er den stærkeste næst efter dødningehovedet. Så hvis du er ude efter en stor chili oplevelse uden en masse dikkedarer, så skal den her helt klart i kurven! Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
54,00 DKK

KOGT CANADISK HUMMER

Hvis der skal være fest, skal der være hummer! Denne hummer er godt nok fra frost, men den er af høj kvalitet, hvorfor dette ikke påvirker smagen eller teksturen. De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummerne bliver kogt levende og efterfølgende lynfrosset og kommer derefter i en mættet saltlage på -10 °C, hvorfra de pakkes. Hummerne er forkogt, hvilket betyder, at du har et minimum af præparationer. Optø hummeren i 12 til 14 timer i køleskabet for en kold servering eller kog den i to minutter, efter den er optøet, for en varm servering. Hummeren vejer cirka 325 gram og må ikke fryses ned igen.
120,00 DKK

JOHNS SCORPION TRINIDAD CHOCOLAT DØDN

Trinidad Scorpion Chocolate chili er verdens næst stærkeste chili, kun overgået af Carolina Reaper (som vi også har på flaske). Denne chili sauce har et visuelt anderledes udtryk end vores to andre dødningehovedflasker, og er mere brun i chilisaucen. Det er også fra dette udtryk, at den er blevet døbt chocolate, og ikke fordi den er spicet op med chokolade. Også i denne flaske er der et chiliindhold på hele 48,7 % og et lavt indhold af eddike på blot 26 %, hvilket gør, at chilien står mere klart og smagen ikke bliver forstyrret af syrlige nuancer fra den oftest overdrevne brug af eddike. Flasken indeholder 50 ml stykket
80,00 DKK

JOHNS CAROLINA REAPER DØDNINGEHOVEDE

Denne chilisauce er lavet på Carolina Reaper, som holder Guinness verdensrekord på verdens stærkeste chili. Det bedste ved Johns chilier er, at der er et meget lav niveau af eddike, så du får den reneste chilismag. Med hele 48,7 % Carolina Reaper chilie, 26 % eddike og 16,2 % Mikkeller øl er du sikret en stærk sauce med en dyb og fyldig smag. Flasken indeholder 50 ml stykket.
90,00 DKK

VILDSVINEKØLLE MED BEN

En smuk og karakteristisk udskæring fra Danmark, der har en dyb og karakteristisk vildsvinesmag. Køllen er ideel til langtidsstegning og tilberedning på ben med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
100,00 DKK

BISONSTEAKS

Bisonkød er magert, mørt og meget velsmagende. Udskæringen egner sig bedst til en medium/rare tilberedning, da det er ved denne tilberedning, at den forbløffende gode smag af vildt og bøf kommer til sin ret. Bison var en uddødende race indtil man i USA begyndte at opdrætte dem. De går frit på de amerikanske marker og lever udelukkende af de naturlige ressourcer der blandt andet består af Buffalo græs og 200 forskellige slags urter. Pakken vejer cirka 250 gram og indeholder 2 steaks. Varen er fra frost.
130,00 DKK

KÆNGURUSTEAK

Kænguruen - en australsk delikatesse - hopper frit rundt på Australiens kæmpe areal, hvor det lever af græs og urter. Kødet er magert og har en fin delikat vildtsmag. Kænguruen har været en vigtig fødekilde til aboriginerne i mange hundrede år, og de er til dels fredet den dag i dag. Fordi der ikke er mange dyr i fødekæden over kænguruen holdes bestanden i kontrol af certificerede jægere, der driver kontrolleret jagt på dyrene. Pakken vejer minimum 250 gram og indeholder 2 stk pr pakke. Varen er fra frost.
80,00 DKK

BRUNCHPØLSER

Brunchpølser befinder sig et sted mellem cocktailpølser og almindelige størrelses pølser. Vores brunchpølser er lavet på gris og er meget saftige med en let krydret smag. Der er 29 pølser á 35 gram ferske pølser i en pakke på i alt 1 kilo.
95,00 DKK

COCKTAILPØLSER FRA FRITGÅENDE GRIS

Cocktailpølser fra Nielsens Kød er lækre varer. De laver produkter af det, de kalder velfærdsgris, som handler om at give grisene et bedre og længere liv end den konventionelle svineavl gør i Danmark. Grisene er 100% antibiotikafri og lever udenfor i naturlige rammer hele deres liv. De vejer 15 gram, og der er 1 kilo ferske pølser i en pakke.
95,50 DKK

BRATWURST (RINGRIIDER )

Det her er pølsen der kan få en hver med vinterblege ben til at slå op med deres komplekser. Denne hvide ringridderpølse ser ikke ud af meget, men smagen er helt fantastisk krydret og afbalanceret. Pølsen består af rent kalve- og svinekød og kun det. Den er kogt på forhånd og er meget saftig , så man skal passe på, at den under stegningen ikke sprænger. Du får 7 pølser á 150 gram pr pakke ferske pølser på 1 kilo.
79,50 DKK

OSTEPØLSER

Ostepølserne er lavet af gris, ost og kærlighed. De er faste i konsistensen og har en perfekt krydret og afbalanceret smag. I en pakke finder du 4 styks á 70 grams ferske pølser - i alt 280 gram.
36,00 DKK

SPARERIBS

Vores forkogte spareribs er enormt smagfulde og saftige til dig der gerne vil have noget nemt på grillen. Du skal blot marinere ribbenene, så de får en lækker og karamelliseret overflade. Forkogte spareribs er som regel enormt grimme indtil de er marineret og klar til at blive spise, så frygt ej hvis du får dig et chok når du pakker varen ud. Udskæringen er fra frost og købes pr kilo.
45,00 DKK

HELE KREBS

Krebs er en lækker lille delikatesse, som både er perfekt til en forret eller som supplement til en skaldyrsbuffet. Krebsene er hele og stadigvæk med skal og klør, og er derfor meget dekorative. Vores krebs har kogt i dildlage og har derfor en masse god smag, som de har ligget og trukket i. Krebsene sælges pr kasse og vejer et kilo pr kasse. Krebsene er fra frost.
120,00 DKK

KONGEKRABBE

Kongekrabbe er havets mægtigste spise og betragtes som enormt eksklusiv. Arten er invasiv og findes blandt andet på havbunden i Norge, hvor vi handler vores fra. Krabben har en let sødlig smag og er fin i strukturen, og den egner sig både godt til at koge eller grille i skallerne. Der findes mange tilberedningsmetoder på kongekrabbe, men vores favorit er klart på grillen og med smeltet smør med hvidløg og citron. En udskæring vejer omkring 1 kilo og består af 3 hele ben og en "arm" med klo, som er lidt kortere end benene. Krabben er frosset da den var fersk og er derfor ikke tilberedt.
750,00 DKK

WHAT THE CLUCK

What the Cluck er en vegansk variation fra den vegetariske slagter, og er baseret på soyaprotein. Varen er saftig og kan både tilberedes i en karryret med en blød struktur eller steges på panden for at få en stegeflade og noget mere tekstur. Varen kan bruges i alle de retter, hvor du ellers ville bruge kylling. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Pakken indeholder 1,75 kilo og er fra frost.
230,00 DKK

MAGIC MINCE

Magic Mince fra den vegetariske slagter er lækkert til både de store italienske klassikere til mexicanske favoritter. Magic Mince holder teksturen både når det er stegt på en pande og som supplement til en sauce. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Magic Mince skal tilberedes på en pande for bedste resultat, og er baseret på soyaprotein og byg, varen vejer 2 kilo og er fra frost.
345,00 DKK

PATTY ON THE BACK

Disse veganske pattys fra den vegetariske slagter lever op til alle de forventninger man normalt har til en hakkebøf. Den er saftig indeni, men fast og sprød udenpå og imødekommer behovet for de fleste 'Die Hard kødspisere'. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Den kan steges på panden eller grillen og bør nyde varm direkte derfra. Pattyen er lavet af soyaprotein og pakken indeholder 30 styks á 80 gram og er fra frost.
320,00 DKK

LITTLE WILLIES

Little Willies fra den vegetariske slagter er meget smagfulde og saftige pølser. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Pølserne kan både blive tilberedt på panden, på grillen eller i ovnen med samme gode resultat. Du får derfor altid en god smagsoplevelse med Little Willes. Pølserne er små og inspireret af den traditionelle Lincolnshire pølse, som er en engelsk favorit. Pølsen er baseret på soyaprotein, hvede og æg og er fra frost.
255,00 DKK

UNBELIVABALLS

Unbelivaballs er fra den vegetariske slagter, som er kendt for den høje kvalitet i deres varer. Kødbollerne er velkrydret samt saftige og giver dig derfor en fuld oplevelse uden følelsen af at mangle noget. For os handler lækre råvarer ikke kun om kød, men om gode smagsoplevelser, og det får man helt bestemt her! Bollerne er perfekte til den italienske klassiker og egner sig derfor bedst tilberedt på en pande, men er også gangbare på en grill eller i en ovn. Pølsen er baseret på soyaprotein, hvede og æg og indeholder 118 pølser á 17 gram og er fra frost.
275,00 DKK

KALVECULOTTE

Vi kender alle sammen culotten. Udskæringen, hvor du både får et magert stykke kød, men samtidig en enormt smagfuld oplevelse. Vi elsker kalveculotten, fordi den både kan være enormt nem at tilberede, men samtidig kan tilberedes på uendelige måder, til dem der elsker at stå i køkkenet. Udskæringen er meget mør, særligt ved intervalstegning, langtidstilberedning samt sous vide. Culotten vejer mellem 1,3 og 1,5 kilo, er fra Holland og er fersk.
99,50 DKK

SVINEMØRBRAD FERSK

Svinemørbrad er en enormt nem men smagfuld udskæring! Udskæringen er mager, og kan derfor trække en masse lækker fed sovs. Smagskombinationerne på retter med svinemørbrad er mange, men vores yndlings er en lækker svampesovs med tørsaltet bacon eller en gryderet med røget paprika ovnbagte tomater samt hvidløg. Svinemørbraden er fersk og vejer omkring 500 gram stykket.
65,00 DKK

BACON I SKIVER 2,5 KG

Den her bacon er også lidt bedre end andre typer bacon. Vi har fået produceret bacon specifikt til os, fordi vi kan lide vores bacon skåret lidt tykkere end almindeligt bacon. Den her bacon er kun bedre end vores anden bacon på et kilo, fordi den her er 2,5 kilo. Bon appétit!
195,00 DKK

FERSK CANADISK HUMMER

De canadiske hummere er fanget i det nordvestlige Atlanterhav med tejner og fælder, der er udviklet for at mindske den bifangst, der ellers er forbundet med fiskeri. De canadiske hummere er kendt for at være større og have større klør end andre hummere, samt være en smule grovere i kødet. Hummer kan både serveres koldt eller varmt alt efter temperament, og det vigtigste er, når de skal tilberedes, at du sætter en kniv gennem hovedet på den før du koger den, da denne metode har vist sig at være den mest humane. Hummeren er levende, og vi kan derfor ikke sende dem ud fra københavnsområdet. Du er ellers meget velkommen til selv at hente de smukke skaldyr på adressen.
240,00 DKK

VILDSVINEKØLLE UDEN BEN

En smuk og karakteristisk udskæring, som er opdrættet i Spanien. Køllen er ideel til langtidsstegning med en masse urter og rodfrugter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
120,00 DKK

KALVEFOND OSCAR SIGNATURE

OSCAR Signature Kalvefond har en naturlig sødme og højt indhold af kollagen fra kalvebenene. Du kan reduceres fonden ned så du får en lækker tyk, naturlig glace grundet det høje kollagen indhold. Sødmen i kalven gør sig bl.a. rigtig godt i en klassisk pebersauce, men er også yderst velegnet som base til mange andre saucer! Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
80,00 DKK

LAMMEKØLLE UDEN BEN

Vi har valgt at forhandle lammekølle uden ben, selvom at den med benet er en meget karakteristik servering. Fordelen ved at servere lammekølle uden ben er, at den er nemmere at tilberede og du kan komme krydderier og fyld ned i hullet, hvor benet før var, for at få mere smag i din steg. Når du tilbereder udbenet lammekølle, så har du også sparet en masse tid, da den er hurtigere at stege til perfektion på denne måde. Køllen sælges hel og er fra frost.
105,00 DKK

FLÆSKEHAKKET 2,5 KG 10% FEDT

Hver nat står vores slagtere og hakker kød, afpudser og skærer bøffer. De gør alle bestillingerne klar til den kommende dag. Det betyder, at når du bestiller hakket flæsk fra os, så er det ikke kun dansk kød, men også friskhakket kød. Vi sælger primært kødet med en fedtprocent 10, da vi synes, at det er her, man oplever den bedste konsistens og smag på svinekødet. Hvis du derimod ønsker en anden festprocent, så blot skriv det i din kommentar, og så hakker vi kødet så det passer til dit behov. Kødet er ferskt og kommer gaspakket, så det holder den flotte farve. Det kan holde sig en uge, men kan sagtens fryses ned, hvis der er behov for det.
125,00 DKK

OKSEHAKKET 2,5 KG 10-12% FEDT

Hver nat står vores slagtere og hakker kød, afpudser og skærer bøffer. De gør alle bestillingerne klar til den kommende dag. Det betyder, at når du bestiller hakket oksekød fra os, så er det ikke kun dansk kød, men også friskhakket kød. Vi sælger primært kød med en fedtprocent 10, da vi synes, at det er her, man oplever den reneste smag af den lækre oksekød. Hvis du derimod ønsker en anden festprocent, så blot skriv det i din kommentar, og så hakker vi kødet så det passer til dit behov. Kødet er ferskt og kommer gaspakket, så det holder den flotte farve. Det kan holde sig en uge, men kan sagtens fryses ned, hvis der er behov for det.
145,00 DKK

FISKEBOUILLON OSCAR SIGNATURE

Fond og bouillon er vores bedste ven - og Oscar Signature gør det særdeles godt, når det kommer til at give retterne mere smag! Denne bouillon kan bruges direkte fra kartonen og er en mild fiskebouillon der er perfekt til lyse fiskesupper og saucer, samt en god base til muslingesauce eller supplering til en skaldyrsfond. Vores klare anbefaling er i hvert falde, at hvis du er til fisk og skaldyr, så er det her en god ven i køkkenet! Ved åben skal varen opbevares på køl ved 5 grader.
103,00 DKK

STEGT KYLLINGEFOND OSCAR SIGNATURE

Med OSCAR Signature Stegt Kyllingefond får du en fond med en intens kyllingesmag med stegte noter, der giver god bund og umami. Denne fond kan med fordel anvendes som base til en lang rækker saucer grundet dens stegte noter, og dens lave indhold af kollagen gør, at man nemt kan reducere på den, uden at skulle tænke over, at den bliver for tyk. Nærmest ligegyldigt hvilken sauce eller sovs du skal til at kaste dig over, så er denne altid en god ven at have i køkkenet! Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
103,00 DKK

OKSEBOUILLON OSCAR SIGNATURE

OSCAR Signature Oksebouillon kan anvendes i braiserretter, sammenkogte retter og mørke saucer, hvor man ikke nødvendigvis ønsker højt kollagen indhold. Den fyldige oksebouillon er med til at give en god bund/base i f.eks. en oksekødssuppe, Beef Ramen, gullasch eller bøf stroganoff. Oksebouillon er perfekt til både saucer, sovs samt simreretter, hvor du ønsker en dyb smag, men ikke nødvendigvis har tid til at give din mad den kærlighed dette kan kræve. Fonden skal opbevares ved 5 grader, efter den er blevet åbnet.
85,00 DKK

BURGERBØF 15-18%

Vi har den ultimative burgerbøf til dig! Den er på hele 18% fedt og er af ren okse, for at give dig den ultimative greaseoplevelse, men også fordi vi ved, at det er den burgerbøf der gør en burger interessant. Kødet er 100% dansk oksekød og kan få selv den mest kritiske burgerspiser til at blive imponeret. Steg nogle bløde løg, skær en skive cheddar, tilføj en god BBQ sauce og måske en skive salat og en tomat og nogle hjemmesyltede agurker i ekstra tykke skiver - Et voilá og du har opskriften på en lækker aften! Bøfferne bliver først produceret, når de er blevet bestilt, og du modtager dem derfor frisk hakket og vakumpakket. Vi anbefaler, at man steger bøffen medium, men den tager slet ikke skade af at være gennemstegt. Burgerne er formet og vejer 150 g stykket, og du køber 12 styks ad gangen. De er lavet på ferskt kød, og du kan derfor fryse dem ned uden problemer.
110,00 DKK

KALVEMØRBRAD HIMMERLAND

Denne udskæring er mere lyst i kødet end oksemørbraden, og den egner sig godt til tournedosbøffer omsvøbt af bacon. Udskæringen kommer med sølvsenen, som skal fjernes. Udskæringen er mager, så vi anbefaler, at du er forsigtig med at fjerne den fedt som er på udskæringen. Kalvemørbraden er fra frost og vejer mellem 1,6 og 1,8 kilo.
160,00 DKK

DEMI GLACE OSCAR SIGNATURE

Fond og bouillon er vores bedste ven - og Oscar Signature gør det særdeles godt, når det kommer til at give retterne mere smag! OSCAR Signature Demi Glace er en naturlig reduceret oksefond med et højt indhold af kollagen, hvorfor konsistensen er mere tyk. Med Demi Glace har du en god base til en mørk sauce som f.eks. rødvin- eller pebersauce, hvor du båden kan piske smør, olie eller fløde i, samt smage til med gastrik og vinreduktion. Med Demi Glace har du en god base du nemt kan arbejde videre med, hvor reduceringsarbejdet er gjort for dig. Efter produktet er åbnet, skal det opbevares ved 5 grader i køleskabet.
90,00 DKK

STEGEFLÆSK I SKIVER 2,5 KG

Vores stegeflæsk synes vi, er noget af det bedste du kan opdrive! Vi skær altid flæsken i ekstra tykke skiver, så du får mere kød for pegene! Fordelingen mellem fedt og kød er helt perfekt, og grisen er altid dansk. Om du panerer din flæsk, steger den på panden eller i ovnen, så er du garanteret et perfekt resultat hver gang. Udskæringen er perfekt til en klassisk dansk ret, men også helt sublim til asiatiske retter med en stærk marinade.
245,00 DKK

FERSKE KYLLINGEBRYST 2,5 KG PR BAKKE

Få ferske kyllingebryst uden skind til en billig pris. Udskæringen er meget saftig og uden tilsat saltlage, så du får den bedste madoplevelse. Vi anbefaler, at du steger brystet ved middelvarme i 12 minutter på hver side, for at opnå det sprødeste og saftigste resultat. Udskæringen er perfekt til de danske klassikere som kylling i karry, men også gode til en salat. Kyllingen er fersk, og du kan derfor fryse den ned, hvis ikke du kan nå at spise det hele.
168,00 DKK

BRASILIANSK RIBEYE

Ribeye fra Minerva regnes for at være noget af det bedste oksekød fra Brasilien. Kødet er meget som argentinsk, og har en intens kødsmag og er enormt mør. Det er klart en "value for money"-bøf, hvor balancen mellem kød og fedt er lige i øjet. Ribeyen er frosset ned, men den høje kvalitet af kødet lader sig ikke påvirke af dette.
220,00 DKK

MORTENSAFTEN FOR 2

Vi har sammensat en mortensaften for 2 personer, så du ikke skal ud og kæmpe om de sidste ænder i dagligvarebutikkerne. Du kan vælge mellem confiteret andelår eller almindelige andebryster. Skriv i feltet "Bemærkninger" i check outet hvad du ønsker. Det eneste du skal gøre er, at købe ind til en lille salat eller måske en lille dessert. Pakken vil blive leveret enten fredag den 5. eller tirsdag den 9. november i termokasser med en opskrift på, hvordan du bedst tilbereder din menu.
249,00 DKK

MORTENSAFTEN FOR 5

Vi har sammensat en mortensaften for op til 5 personer, så du ikke skal ud og kæmpe om de sidste udskæringer i dagligvarebutikkerne. Det eneste du skal gøre er, at købe ind til en lille salat eller måske en lille dessert. Pakken vil blive leveret enten fredag den 5. eller tirsdag den 9. november i termokasser med en opskrift på, hvordan du bedst tilbereder din menu.
399,00 DKK

NYTÅRSSTARTER MED KAVIAR OG BLINIS FOR 4

En evigt klassisk og elegant starter til nytår - blinis med kaviar. I denne starter får du både økologiske blinis og kaviar. Selv elsker vi at servere det med creme fraiche, rødløg og dild - men mest caviar selvfølgelig. Du skal selv sørge for at købe creme fraiche samt løg og dild, men så modtager du grundingredienserne fra os! Du får i denne menu 50 g caviar, hvilket man på fornuftig vis kan fordele over 4 personer.
649,00 DKK

NYTÅRSSTARTER MED ØSTERS FOR 4

Skal du have østers til dronningen eller dronning til dine østers? Traditionen er for os i hvert falde fast, og denne delikatesse er særdeles smagfuld. Du modtager en pakke med 12 stk. franske østers inkl. østerskniv samt en af vores specialfremstillet chilisaucer med en lækker undersmag af frugt. Vi synes ikke, at den traditionelle tabasco bringer det bedste frem hos den udsøgte og sarte østerssmag, men en lækker chili sauce med et hint af havtorn, ananas eller passionsfrugt passer meget bedre til.
349,00 DKK

NYTÅRSFORRET MED HUMMER FOR 4

Nytår skal være hyggeligt, men også nemt for kokkene. Derfor er det ofte, at vi ender med at servere halve hummere til forret, med noget lækkert til! I år kan du i denne madkasse få hummer, som du både kan gratinere (som er nemt, hurtigt og lækkert), men du kan også servere den kold med en lækker syrlig dip og brød til. Mulighederne er mange med denne smukke og smagfulde fætter. Hummeren er forkogt og leveres frossen, men du kan også få levende hummere, som du kan bestille på 4014 8595 senest en uge før du skal bruge dem. Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter.
249,00 DKK

NYTÅRSFORRET MED KONGEKRABBE FOR 4

Kongekrabben har ikke fået sit navn for sjov. Dette er kongen over skaldyr, og den kan tilberedes på mange forskellige måder. Det er også derfor, at den passer godt til mange forskellige ambitionsniveauer i køkkenet. Kongekrabben er frossen, men ikke tilberedt, du vil derfor modtage den rå. På kongekrabben er det kun benene man spiser, og du vil få tilsendt en enkelt side, som består af 3 store ben og en arm med klo. Hele herligheden vejer cirka et kilo med skal. Herfra kan du både klippe kødet fra skallen og pochere den, grille den hel i ben, klippe kødet ud og smørstege det, eller koge det i skallerne. Kødet kan både serveres kold og varm, men vi foretrækker personligt den varme anretning. Som tilbehør er en dip baseret på smør, urter og salt helt eminent, men du kan også koge en bisque på skallerne og servere dem i bisquen. Mulighederne er mange, men resultatet er altid godt! Det eneste du skal skal sørge for, er mejeriprodukter samt grøntsagerne, hvis du ønsker tilbehør til din anretning.
599,00 DKK

NYTÅRSHOVEDRET MED LAM FOR 5

Rosastegt lam med urter, rosmarin ovnkartofler og en sauce på demi glace. Hvad er mere lækkert? I denne madpakke får du både lam, kartofler samt demi glace og smør. Alt du selv skal købe er krydderurter. Retten er perfekt til nytår, da den både kan gøres meget teknisk, men den tilgodeser også den travle vært, som har massere at se til, da det hele bare kan stilles i ovnen og passe sig selv. Det eneste du skal skal sørge for er øvrige mejeriprodukter eller garniture ved siden af kartoflerne.
459,00 DKK

JULEAFTEN FOR 6

Køb din julekasse hos os, og vær sikker på, at få en god flæskesteg inkl. det mest nødvendige tilbehør. Det eneste du skal skal sørge for, er de specifikke mad traditioner, som din familie har. Hvis du mere er til julemedister eller juleskinke, så kan vi godt ændre i din Madkasse, så du får præcis det, som du har brug for.
679,00 DKK

JULEFROKOST FOR 10

Drop besværet med at handle ind til årets mange julefrokoster, og køb i stedet dit kød hos en rigtig slagter, som sender lige til døren. Det eneste du skal skal sørge for, er brød og tilbehør til kødet.
949,00 DKK

NYTÅRSHOVEDRET MED OKSEMØRBRAD FOR 10

Med en oksemørbrad er mulighederne mange! Du kan både tilberede mørbraden hel som en steg, som udskåret i tornadoer med baconsvøb, eller den ultimative - Beef Wellington. Mulighederne med denne kasse er mange, og du sætter selv niveauet. Det eneste du selv skal sørge for er lidt garnitur. Det eneste du skal skal sørge for, er øvrige mejeriprodukter samt grøntsagerne (der ikke er kartofler).
849,00 DKK

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 25,00 DKK Max: 2.949,00 DKK
kr.25 kr.2949
Close