Velkommen til vores butik
Søg
Filters

SE ALLE VARER

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

AUSTRALSK WAGYU STRIPLOIN M KÆDE 4-5 MBS

Denne udskæringer er helt klart i toppen af vores varer, og en udskæring vi har svært ved at få armene ned af. Striploin er skåret ved siden af ribeyen, fra ryggen af kvæget og skæres altid med kappen på, som er den massive fedtkant der er ovenpå kødet. Udskæringen betragtes som en af de bedre udskæringer fra kvæget. Denne wagyuudskæring er fra det australske Darling Downs, som ved flere lejligheder er blevet kronet som Australiens bedste wagyu af Royal Queensland Food and Wine Show. Wagyukvæg fra Darling Downs går i det sydlige Australien, hvor de fodres med korn i minimum 400 dage før slagtning. Denne fodersammensætning er med at give en helt unik marmorering i udskæringen. Når du køber wagyu skal orientere dig efter den MBS score, der er angivet på kødet. Scoren for wagyu går fra 3 til 12, og jo højere en score, jo mere marmorering og derved smag i udskæringen.
675,00 DKK pr kg

JAPANSK WAGYU RIBEYE

Japansk A4 wagyu fra området Kagoshima i Japan er noget af det ypperste indenfor kød og gourmet. Udskæringen er fra en fuldblodswagyu, som er karakteriseret ved at have meget mørt kød og en enorm velsmagende fedtmarmorering. Denne udskæring er fra ribeye, og er derfor et flot og højt stykke. Skær stykket ud i 2 cm tykkelse og steg det herefter på panden til der er stegeskorpe på begge sider. Herefter afhænger serveringen efter smag og behag. Vi foretrækker at skære bøffen ud i strimler på 2 cm tykkelse, og derefter servere skiverne med det ønskede tilbehør. Vi kan varmt anbefale wasabi creme, kaviar eller særlige soja og kaffirbaseret dressinger. Kødet skal tilberedes direkte fra køleskabet, da fedtsammensætningen gør, at det har et meget lavt smeltepunkt.
1.499,00 DKK pr kg

AMERIKANSK BLACK ANGUS BALL TIP

Står du og mangler en lækker udskæring, som er alsidig at tilberede, så er en ball tip et glimrende bud. Ball tip kommer fra klumpen som skæres af låret og sidder ved siden af inderlåret. Udskæringen minder lidt om culotteudskæringen, da dens fibre skifter retning. Den er genial til sous vide, grill og en klassisk tur i ovnen, alt efter hvad dit temperament holder til. Udskæringen kommer fra den amerikanske Star Range Angus, som har været garant for høj kvalitet i mange år.
132,50 DKK pr kg

AMERIKANSK BLACK ANGUS RIBEYE

Denne ribeye er fra Star Range Angus, som opdrætter majsfodret ren race black angus kvæg og er et højkvalitets produkt indenfor amerikansk kødkvæg. Ribeye betragtes af mange, som den bedste og mest smagfulde udskæring. Dette er nok på grund af den marmorering, som kødet har, der giver en masse smag til kødet under tilberedningen. Denne amerikanske udskæring fra Star Range Angus har en god højde, og du får derfor en flot stor steg eller bøf, alt efter hvordan du vælger at kaste dig over denne skønhed.
474,00 DKK pr kg

ARGENTINSK RIBEYE

Argentiske ribeyes er kendt for sin mørhed og flotte mørke farve. Marmoreringen er helt i top, hvilket gør kødet enormt mørt og saftigt. Argentinske ribeyes er perfekt til både store bøffer og god til en helstegning.
225,00 DKK pr kg

URUGUAY BLACK ANGUS RIBEYE FERSKE

Black angus kvæget fra Ana Paula er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Hvis man leder efter value for money, så skal du prøve denne ribeye. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Udskæringen sælges hel, og du kan derfor både tilberede den som en steg eller som bøffer.
299,00 DKK pr kg

AMERIKANSK STAR RANGE BLACK ANGUS CUVETTE

Her får du en saftig cuvette fra den altid kvalitetsbevidste producent, Star Range. Black angus kvæget er majsfodret, som gør, at udskæringen bliver enormt fedtholdig, hvilket giver en fantastisk god smag til kødet og en flot overflade når den er tilberedt. Som hos alle andre cuvetter, så skal du huske at skære fibrene over, når du skærer den ud - Men selvfølgelig husker du jo det. Udskæringen kommer fra den amerikanske Greater Omaha, som har været garant for høj kvalitet i mange år.
149,00 DKK pr kg

CHAMPAGNE FERNAND HUTASSE BRUT TRADITION

Farve: Champagnen bruser smukt i glasset og danner en cremet vifte af fine skum perler. Champagnen er smuk gylden med klare grønne refleksioner. Næse: Det første indtryk er en smuk blød og moden note af tørret frugt. Kandiserede abrikoser blander sig med frisk honning og honningkager Karakter: I ganen er vinen rund og livlig. Et fyldigt touch med en let og nobel bitterhed. Velegnet: Passer perfekt som aperitif året rundt, grillet grønt, og sommermad. Årgang: Not Vintage Druer: 75% Pinot Noir 25% Chardonnay, 30% 3 årgange Dosage: 8g/L Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L Serveres kølig 8-9 grader Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
280,00 DKK pr Flaske

IBERICO PLUMA

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Vores iberico er 100% iberico, og du får derfor en autentisk oplevelse her. Pluma udskæringen er den mest berømte af alle de iberiske udskæringer, og er fra toppen af boven på grisen og er delikat som bøf, og er enormt saftig. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer cirka 1,1 til 1,2 kilo.
225,00 DKK pr Pakker

IBERICO SECRETO

Iberico er grisens svar på wagyu og har en udsøgt dyb og kompleks smag. Secreto udskæringen er af flanken (skulderen) og er utroligt mør. Udskæringer fra 100% iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Udskæringer fra iberico grisen er er spækket med stolt tradition og ekseptionel valsmag. Sortfodsgris er fra den iberiske halvø i Spanien og går frit på græs i bjergluften, som de har gjort siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Iberico gris har været en delikatesse i flere tusinde år, og er derfor blevet perfektioneret gennem generationer. Det siges, at sortfodsgris er særlig delikat, fordi den fodre på de agern de finder i naturen, som giver en nøddeagtig undertone, og de har levet udendørs hele deres liv, hvilket menes at være hvorfor kødet har dets intense smag. Udskæringen er fra frost og vejer mellem 0,95 til 1,1 kilo.
218,00 DKK pr Pakker

IBERICO SKINKE SORTFOD 24 MDR.

Iberico skinken er saltet og lufttørret på fod, som traditionerne foreskriver. Skinkerne hænger og modner i minimum 36 måneder og er derefter udbenet. Udskæringen har en dyb og kompleks smag, med nuancer af nødder. For at få den bedste smagsoplevelse, skal skinken før servering opnå en stuetemperatur, så tage den ud af køleskabet i god tid. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.
525,00 DKK pr kg

IBERICO SPARERERIBS

Udskæringen er af højeste kvalitet og har den fineste marmorering og er fra 100% iberico gris. Udskæringen behøves ikke at blive forkogt og den er derfor nem at håndtere. Hvis du marinerer disse stykker, skal du passe på med ikke at overdrive, så den gode smag fra sortfoden bør ikke blive gemt. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtning starter den 1. oktober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.  En side ribs vejer mellem 600 og 700 gram stykket med ben og vi anbefaler, at købe mellem 400 og 500 gram pr person. Udskæringen kommer fra frost.
90,00 DKK pr kg

IBERICO SVINEKÆBER

Svinekæber er geniale til braisering. Med den spanske sortfod er det svært at finde kæber af bedre kvalitet. Iberico gris, også kendt som Pata Negra de Iberico, lever hele deres liv under åben himmel på La Dehesa højsletten på grænsen mellem Spanien og Portugal. Opdræt, slagtning og tilberedning af iberico gris er en tusindvis af år gammel tradition, og har været til siden hulemændene dekorerede hulerne i Spanien. Den traditionsbundne slagtnin starter den 1. okstober, hvor grisene udelukkende lever af græs og agern fra naturen, som siges at være grunden til, at kødet får sin nøddeagtige smag og høje fedtindhold, som af flere eksperter siges at være er grisens svar på wagyu.  Svinekæberne sælges pr pose og vejer cirka 1,1 kilo. Det er en frostvare.
199,00 DKK pr Stk

URUGUAY BLACK ANGUS CUVETTE

Black angus kvæget er fritgående og opdrættet på de grønne græsmarker og tempererede vejr i Uruguay. Disse helt særlige klimatiske og terrænmæssige forhold mener uruguayanerne, er med til at skabe de helt perfekte rammer for en perfekt udskæring - og vi er helt enige! Dyrene er slutfodret med korn, som giver en helt perfekt mørhed, smag og marmorering i udskæringerne. Kvaliteten på denne udskæringer er helt i top, hvis man gerne vil have en fantastisk cuvette. Udskæringen kommer fra Ana Paula, som er kendt for at have mere magre udskæringer end for eksempel de amerikanske, men helt uden at det går på kompromis med smagsoplevelsen. Som hos alle andre cuvetter, så skal du huske at skære fibrene over, når du skærer den ud - Men selvfølgelig husker du jo det.
105,00 DKK pr kg

CAVIAR ELEGANCE OSSETRA ROYAL 125 G

Meget intens og fyldig, stor kompleksitet, let saltet og typisk cremet og nøddeagtig smag efterfulgt af strejf af mineraler, syrlighed og æggeblomme. Meget lang og raffineret eftersmag.
2.949,00 DKK pr Dåse

CAVIAR PLATINUM 50 G

Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineraler og en kompleks og bred eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
999,00 DKK pr Dåse

CAVIAR ROYAL BELGIAN GOLD 30 G

Gold kaviar har en let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
429,00 DKK pr Dåse

CAVIAR ROYAL BELGIAN GOLD 50 G

Gold kaviar har en let saltet, rig cremet smag med et diskret strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
679,00 DKK pr Dåse

CAVIAR ROYAL BELGIAN OSIETRE 50 G

Osietra kaviar har intense og komplekse, let salte og typiske nøddeagtige toner efterfulgt af strejf af mineraler og æggeblomme. Meget lang eftersmag. Vi anbefaler at nyde kaviaren med god vodka, som du også kan købe hos os. Husk også at købe en perlemorske, så du ikke spolerer smagsoplevelsen. Man spiser cirka 10g pr person.
979,00 DKK pr Dåse

CHAMPAGNE BERNARD TOENAY GRAND CRU MILLESIMNE 2008

Champagnen er fantastisk frisk, generøs og udtryksfuld med mirabelle, blomme, mango og varme noter af kanel. Smukt balanceret af restsukker med en lang og blød finish. Champagnen passer perfekt til snegle med masser af persillesmør, røget laks med blinis og kalvekotelet med flødesovs. Årgang: 2008 Druer: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Dosage: 8g/L Fad: 30% spredning over 3 årgange, dosage: 8g/L Farve: Øjet forkæles af rigt skum når vinen serveres i glasset . Livlige små bobler danner fine tynde perlekæder i midten af glasset, hvor vinen er krystalklar og blank gylden. Næse: Første note i glasset er dyb, moden tørret frugt. Når champagnen bevæger sig i glasset, fornemmer man noter af kanel med en afrunding af kandiserede gule stenfrugter. Serveres kølig 8-9 grader. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
520,00 DKK pr Flaske

CHAMPAGNE BERNARD TORNAY BLANC D'NOIR

En champagne der starter rund og blid, men skjuler en fin friskhed. Runder af med kandiserede frugtnoter og lukker med nobel og delikat bitterhed. Champagnen passer perfekt til saltede snacks, foie gras, kalv med svampe, and med trøffelmayo. Serveres kølig 8-9 grader.Type: Champagne Årgang: Nonvintage Druer: Pinot Noir, 30% spredning over 3 år, dosage: 8g/L Lagring: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske. Farve: Levende, sparkling med masser af små fine bobler, som er med til at skabe den blege gyldne farve. En smuk, lys, sprød og klar champagne. Næse: Den første oplevelse i næsen er en fin duft af modne pærer og æbler. I glasset frigives en blød duft af honningkage-noter som sluttes af med et lille hint af kvæde. Alkohol: 12,5% Serveringstemperatur: 8-12º
500,00 DKK pr Flaske

FOIE GRAS I SKIVER

Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen kommer i skiver, hvilket gør den nemmere at håndtere. Du skal blot krydre skiverne og tilberede dem på panden. Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mularand, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Foie grasen sælges pr pose á 1,0 til 1,1 kilo.
525,00 DKK pr Pose

HELE FOIE GRAS

Vores foie gras er fra Ernest Soulard, som er specialister indenfor and gennem 80 år. Vi forhandler arten Mulard, som er en krydsning mellem berberi- og pekingænder, og er kendetegnet ved at være en meget fed race. Mularænderne spiser 100% plantebaseret og al foder kommer fra Enest Soulards egne foderanlæg. Dette er for at sikre, at kvaliteten gennem hele leveringskæden er i top, så du kan få den bedste oplevelse. Foie gras er det perfekte supplement til en god mørbradbøf, luksustoast med svampe eller som hovedrollen i en terrine. Foie grasen sælges hel og vejer cirka 600 gram pr styk.
285,00 DKK pr Pakker

KAMMUSLINGER

Hvidvin, fløde, citron, dild - kun fantasien sætter grænser, når du skal tilberede kammuslinger. Kammuslinger er cremet og delikate, så vær opmærksom, når du tilbereder dem, at de ikke får for meget. Kammuslingerne er klargjorte for dig, så de er klar til tilberedning. Købes i poser á 1 kilo og er fra frost.
300,00 DKK pr Pose

BACON I SKIVER 1 KG

Det her bacon i skiver er lidt bedre end andet bacon i skiver. Om det er fordi, at skiverne er skåret lidt tykkere, eller om det er fordi det er et kilo pr pakke, det må du vurdere.
65,00 DKK pr Pakker

JOHNS DØDNINGEHOVED GOHST CHILISAUCE

Hvis du er til meget stærk chili, så er denne Ghost chili sauce et must have i køkkenet. Denne chili er en ægte "Don't try this at home"-chili, som passer perfekt i varme gryderetter eller som en opgradering fra din normale chilisauce. Denne flaske er ikke vores stærkeste, og hvis du er ude efter noget der er endnu vildere, så skal du prøve vores Carolina Reaper eller vores Trinidad Scorpion Chocolate, som er henholdsvis verdens stærkeste og verdens næst stærkeste chili. Chilien i denne flaske har en kraftfuld frugtig smag og en dyb jordet eftersmagen. Flasken indeholder 50 ml stykket.
80,00 DKK pr Flaske

GAMMELDAGS RULLEPØLSE

Den berømte og den berygtede gammeldags rullepølse, hvor både smagen og størrelsen er ud over det sædvanelige! Rullepølsen er gnedet godt ind i peber og smagen er kødfuld og yderst velsmagende. Den er slagternes favorit, og burde være på et hvert frokostbord med respekt for sig selv. Rullepølsen er fersk og sælges hel. Den vejer cirka 1,85 kilo.
222,00 DKK pr Stk

DYREFILET

Leder du efter en god vildtudskæring, så led ikke længere! Udskæringen her kommer fra krondyr, og har en klassisk vildtsmag og en dyb rød farve. Fileten er mør og mager, og nuancerne i smagen afhænger af dyrets føde i naturen. Krondyr jages fra 1. september til 31. januar, hvor det kan fås ferskt, mens at det resten af året kan købes fra frost.
225,00 DKK pr kg

FRANSKE UNGHANER

Fransk unghaner er kylling af høj fransk kvalitet. Kyllingen er saftig og enorm smagfuld og perfekt til coq au vin! En unghane vejer cirka 1,6 kilo og er fersk.
75,00 DKK pr Stk

VILDSVINENAKKE

Udskæringen er perfekt til langtidsstegningn, og hvis du har tid nok, så kan du få den lækreste pulled pork ud af denne steg. Smagen er enormt kraftfuld, dyb og saftig og passer til ragout, steg eller pulled pork, alt efter tidsplan, personlige kompetencer og ambitionsniveau. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Udskæringen sælges hel og er fra frost.
70,00 DKK pr kg

VILDSVINEBOV

Denne udskæring betragtes ikke som en fin udskæring, men ligesom at østers og hummere engang var fattigmandskost, så kan man skifte mening. Boven har en enormt kraftfuld, dyb og saftig smag og er ret nem at tilberede, da den er pakket i net. Udskæringen er både god til brasering og gryderetter. Udskæringerne fra vores vildsvin er ikke krydset med tamsvin, og du får derfor en ægte vildsvineoplevelse med denne udskæring! Boven sælges hel og er fra frost.
78,00 DKK pr kg

VAGTEL UDBENET

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler er udbenet, så de er nemme for dig at fylde. De kan både steges, grilles og braseres, og det tager forholdsvis kort tid at tilberede dem. Man får 4 vagtler pr pakke og hver vagtel vejer ca 130 gram stykket. Fra frost. Bemærk, at de udbenet vagtler ikke er lige så flotte, som dem på billedet, da deres skellet er fjernet og de derfor er mere flade. Det er derfor en fordel at fylde dem, så de får noget højde i din ret.
65,00 DKK pr Pakker

JOHNS GUL HABANERO HAVTORNSAUCE

Johns gule habanero chilisauce er en sjælden, lillebitte meget aromatisk habanero type chili, med hele den typisk caraibiske duft og smag. Johns chilisaucer kommer kommer i flere varianter, men har alle tilfælles at have en fremragende chilismag. Chilierne er stærke, men perfekt afstemt, så man både kan smage den kombination af frugtighed og jordet smag, som chilien indeholder. Chilierne er perfekte både i madlavningen og som chilisauce som et lækkert sidetilbehør. Flaskerne er 150 ml stykket.
60,00 DKK pr Flaske

OKSEHALER

Oksehaler fra Himmerland, som har 100% danske kvæg og høj kvalitet. Udskæringen har en meget kraftig smag af okse, og er genial til både gryderetter og til at koge suppe på. Udskæringen bliver ofte overset, da den kræver en smule snilde og meget tid, for at få det bedste resultat. Men hvis du lover at væbne dig med tålmodighed, så lover vi en stor madoplevelse.
75,00 DKK pr kg

OSSO BUCO

Ossobuco er en kendt egnsret fra Piemonte samt fra Lombardiet i Italien. Navnet osso buco henviser til det hul, som er midt i benet, dér hvor marven sidder. Marven er væsentlig for at osso bucoen får den rette smag. Rettens hovedingrediens er kalveskank skåret på tværs af benet i skiver på et par centimeters tykkelse. Udskæringen egner sig meget vel til simreretter, og kan slå benene væk under de fleste. Det er et mørkt og marmoreret stykke.
75,00 DKK pr kg

SAFRAN

Safran er verdens dyreste krydderi, og går også under navnet "Det røde guld", med en kilopris på flere tusinde kroner . Safran er ikke kun godt til paella, men også risotto, saucer, mos og almindelige risretter. Krydderiet har en sød og honningagtig smag, og giver maden en kraftig gul farve. Vores safran er fra Spanien og er pakket på flaske á 2 gram.
60,00 DKK pr Stk

TØRSALTET BACON

For en hver baconentusiast er denne varer et must i køkkenet. Baconen er hel og tørsaltet, hvilket betyder, at du kan skære det i skiver, som du har brug for, og samtidig få en enorm umamismag i din mad. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end almindeligt bacon, og det sprutter også mindre på panden end almindelig bacon, fordi tørsaltningen trækker vandet ud af kødet.
85,00 DKK pr kg

FRANK'S REDHOT CHILISAUCE

Denne hotsauce er udviklet til hot wings, men er også perfekt til marinering af både ribs og rejer. Det siges, at denne sauce var en vigtig ingrediens i de berømte buffalo wings, som kom til verden i 1964 i Buffalo, New York. Saucen er et must have i en hver grillentusiasts skab! Flasken indeholder 148 ml.
41,00 DKK pr Flaske

PERLEHØNEBRYST

Perlehøne betragtes af mange som en mere vildt udgave af kyllingen. Arten er ikke vild, da den lever i opdræt, men er mere mørk i kødet og er mere saftig end dens mere kedelige fætter kyllingen. Perlehønebryst er nemt at tilberede og skal blot have en nænsom behandling i ovnen for at få skindet sprødt. Perlehønebrysterne sælges i to pr pakke á 200 gram.
50,00 DKK pr Pakker

CAVIAR PERLEMORSKE

Hvis du skal have kaviar anbefaler vi helt klart, at du har udstyret i orden. Kaviar kan ikke spises af hvad som helst, og hvis du ikke allerede har en horn- eller perlemorske, så anbefaler vi at du erhverver dig en. Det er vigtigt, når du spiser kaviar, at du bruger den rigtige ske. En ske af metal eller træ vil spolere smagsoplevelsen af kaviaren, fordi du risikerer at få en bismag med. Hvis du i stedet bruger en ske af perlemor eller horn, er du sikret den bedste smagsoplevelse.
70,00 DKK pr kg

DYRERYG

Dyreryg er en enorm smuk udskæring, og kan imponere de fleste. Udskæringen er meget stor, da den stadigvæk er på ben og er derfor flot på bål. Udskæringens placering siger sig selv, og det mørke røde kød og den vilde smag er lækker til rodfrugter, mørk øl, mørke bær eller en god flaske rødvin. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær varer at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren. Dyreryggen er afpudset og du skal derfor kun forholde dig til sølvscene, som er nem at fjerne.
180,00 DKK pr kg

RØGET KRONDYR

Røget krondyr er ideelt i pålægsskiver til en lækker forret, på din smørrebrødsmad eller som en dansk udgave af en carpaccio. Den vilde røget smag er intens og den flotte mørkerøde farve er helt ikonisk for vildt kød. Udskæringen er lige til at spise, og den er derfor nem at have med at gøre. Vildt kan kun fanges to måneder om året, hvorfor det er en svær varer at få fersk. Dog er den hos os fast på hylderne i fryseren.
235,00 DKK pr kg

SORT TORSK

Sort torsk er en spændende og meget unik varer fra den nordlige del af Stillehavet. Fisken har en meget intens smag og har fået kælenavnet 'Smørfisken', fordi den har en overraskende dejlig, blød og smøragtig tekstur. Den sorte torsk er en dybhavsfisk og kan leve op til 1500 meter under havoverfladen. Dette betyder også, at de bliver større end man ellers ser hos dens artsfæller. Fisken er typisk 70 cm og vejer 4 kg ved fangsten. Den sorte torsk er oftest at finde i Japan, hvor den i høj grad bruges til eksklusiv sushi, da den er svær at få fingrene i. Vi sælger fisken hel uden hoved, med en cirka vægt på 2,5 kg. Varen er fra frost.
612,00 DKK pr Stk

TIGERREJER

Den velkendte i det asiatiske køkken, på sommerbordet og for nogen i deres rejecocktail. Tigerrejer er et sikkert hit hos de fleste, da de er nemme at lave og de fleste marinader klæder dem. Du kan både grille, stege, bage og panere rejerne, og hvidløg, lime og chili er alle gode smage til dem. Rejerne købes i poser á et kilo og er fra frost.
125,00 DKK pr Pose

RØGET LAKS I SKIVER

Denne laks er opdrættet i Norge, som beregnes for at være et af de førende steder for lakseopdræt. Først saltes laksen, hvorefter den tørres langsomt for at bevare dens fin konsistens og flotte orangerød farve. Laksen vejer mellem 1,4 og 1,5 kilo og sælges pr halvside. Laksen er fra frost.
275,00 DKK pr Stk

VAGTLER MED BEN

Vagtel er en fransk delikatesse, som har en fin smag af fjerkræ. Disse vagtler kaldes også Jumbo vagtler og er med ben. Vagtler er nemme og hurtige at tilberede, og er enormt dekorative, da de holder deres flotte facon efter tilberedning. Vagtlerne er pakket 2 stk i en pakke og vejer 220 gram stykket og er fra frost.
30,00 DKK pr Pakker

GRÅAND

Gårand er en vildand, som er mager i kødet. Gråanden er større end en vagtel, men mindre end en traditionel juleand. Den sælges hel (dog plukket og uden hoved). Den egner sig godt til at blive grydestegt, og mørke øl, bær og rødvin er et smukt selskab til denne fugl. Anden sælges hel og vejer mellem 700 og 750 gram. Den er fra frost.
60,00 DKK pr kg

GÅSEBRYST

Ikke den med flødeskummen, men den med næbbet. Gås burde man ikke kun spise til Mortensaften eller jul, det er en lækker spise, hvis den bliver tilberedt korrekt. Rids skindet lidt, gnub det med salt og peber og steg det med skindsiden ned ad på lav varme. Steg ikke brystet for meget, og sørg for at det er rosa i midten. Sådan får du den perfekte skind på dit bryst og en perfekt kerne. Vores gåsebryst sælges pr pakke med to bryst á 375-400 gram fra frost.
145,00 DKK pr Pakker

LAMMECULOTTE

Med hvidløg og rosmarin er denne udskæring en sikker, mør og saftig vinder. Denne udskæring kommer bagerst fra lammet og fungerer godt som steg. Den er nem at tilberede og tilmed hurtig. Der er fire culotter i en pose á 1,3-1,4 kilo, og de er fra frost.
135,00 DKK pr Pose

LAMMEKRONE

Som ordet beskriver, så er lammekrone det ypperste indenfor lam. Det er et lammesnit der er skåret vinkelret på rygsøjlen og inkluderer 16 ribben. De karakteristiske ben står smukt i enhver servering, og med en mørk glaze og noget underordnet tilbehør, så har du opskriften på en god menu! Fordi benene stadigvæk sidder på kødet får du en enormt smagfuld udskæring, der samtidig er mør. Udskæringen kommer med 16 ben i alt og er fra frost.
269,00 DKK pr kg

Filters


Filter by:

Clear All
Min: 25,00 DKK Max: 2.949,00 DKK
kr.25 kr.2949
Close