Velkommen til vores butik
Søg
Filters

Fredagsgrill og arrangementer

Ud over at sælge luksusråvarer på vores weshop, så afholder vi også et månedligt arrangement, hvor vi griller og smager vin.

Den første fredag hver måned holder vi grillarrangement på vores adresse fra 13 til 17 for nysgerrige sjæle og madøre. Konceptet er skabt, så du kan komme ud og blive inspireret til at prøve nye udskæringer, som du bagefter kan afprøve der hjemme. Vi elsker at sammensætte menuer og smage, og vi er derfor altid klar på at sparre på en madidé med dig. Hvis du har brug for vejledning i tilberedning, opbevaring eller udskæring, så er vi også altid klar til at hjælpe dig. Vi griller udelukkende eksklusive og eksotiske udskæringer, som du kan få lov at smage.

Hvis du har et større arrangement, hvor du godt kunne tænke dig at byde dine gæster på de mest eksklusive udskæringer, så tilbyder vi også at komme ud på din adresse og grille. I dag kommer vi både ud til virksomheder og holder arrangementer samt afholder private arrangementer på adressen her. Konceptet er ikke helt fast endnu, men vi er igang med at udvikle en menu af de lækreste skaldyr og kaviar til en forret af skaldyrsfad samt hovedret af både wagyu og prisbelønnet amerikansk kød inklusiv tilbahør.

Hvis det har interesse, er du meget velkommen til at kontakte os på 4014 8595, hvor du kan træffe Nicoline - som er vores ansvarlige for koordinering af events - eller skrive til os på info@godtskaret.dk. Så finder vi sammen et udvalg af lækre udskæringer og snakker om arrangmentets omfang.

banner
Close